Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Siva vrtna lounge garnitura v kotu terase

Vrtna lounge garnitura za vse vremenske razmere

V ponudbi vrtnega pohištva imamo rešitev, ki vam lahko prihrani težave pri pospravljanju vrtnih blazin okoli doma, ko dežuje. Z vrtnim pohištvom, ki je primerno za vse vremenske razmere, kot je siva vrtna lounge garnitura UHRE, vam v deževnem vremenu ni potrebno pospraviti vrtnih blazin v notranjost doma. Vrtna lounge garnitura UHRE je odporna na vremenske vplive, tako da lahko uživate v zvoku dežnih kapljic in morda preberete blog zapis o načrtovanju ureditve terase.


Vrtna lounge garnitura UHRE je na voljo v temno in ​​svetlo sivi barvi, tako da se morate le odločiti, katera bolj ustreza vaši terasi. Svetlejša različica ima bolj poletni videz, temna pa nekoliko bolj ekskluziven videz. Blazine so pritrjene, saj jih v deževnem vremenu ni potrebno pospraviti v suh prostor. Izdelane so iz pene, ki se hitro posuši in ne vpija vlage, struktura lounge garniture pa je takšna, da voda in zrak enostavno tečeta skozenj.

Vrtna lounge garnitura, ki je primerna za vse vremenske razmere

Prevleka vrtne garniture je vodoodbojna in se hitro suši, kar preprečuje nastanek plesni in glivic tako na prevleki kot znotraj garniture. Prevleka je tudi zaščitena pred UV-žarki, tako da vrtna garnitura UHRE dolgo ohranja svojo barvo.

  • Garnituro UHRE lahko pustite na prostem vse leto. Uporabljati jo lahko začnete že samo eno uro po prenehanju dežja zaradi njenih vodoodbojnih lastnosti in zračne strukture. 
  • Prihranite čas. Prevleka je odporna tudi na umazanijo in je enostavna za čiščenje. Vse trdovratne madeže lahko odstranite z vodo. 
  • Na vrtni garnituri UHRE lahko uživate tudi v naslendjih nekaj letih. Prevleka je odporna na UV žarke - tako barva ne bo zbledela. 

Vrtno lounge garnituro UHRE stilsko uredite s cvetličnimi lonci, lanternami, blazinami in odejami in tako ustvarite idealno mesto za sprostitev na poletnem soncu.  

Na voljo je tudi ležalnik UHRE.

Izvedite več

Viseči stol in mreža v središču terase

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Kuhanje na prostem na žaru za enkratno uporabo

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo