Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Dnevi spanja s popusti do 60%
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil. Odlična ponudba za vaše podjetje

Trije prijatelji uživanjo ob kavi

Vse, kar potrebujete za prenočitev gostov

Na praznovanjih, kot so rojstni dnevi, božič, silvestrovanje in obletnice, imajo mnogi od nas doma goste, ki tudi prenočijo, in moramo razmisliti o dodatnih posteljah oz. ležiščih za goste, sedežih, namizni posodi, brisačah za goste itd. To je potrebno, da je vsem udobno in da vsi lahko uživate.

Sestavili smo seznam stvari in opreme, ki vam pride prav, ko nastanite več ljudi kot običajno. V JYSK-u lahko dobite vse po razumni ceni.

Pripravite prostor za plašče in kovčke

Ko pridejo gostje, morajo nekje obesiti plašče in odložiti prtljago. Naredite prostor za plašče v garderobi omari v predsobi ali na stojalih za oblačila ali obešalnikih ali stojalih za plašče. Na voljo so tudi zložljive različice stojal, ki jih lahko pospravite, ko gostje odidejo.

Dodatni stoli za goste

Zložljivi stoli so praktični. Enostavno jih je zložiti in zavzamejo zelo malo prostora, ko jih ne uporabljate. Upoštevajte tudi, ali potrebujete več sedežev v dnevni sobi. Tabure je super uporaben kos pohištva, ki ga lahko uporabite kot dodaten sedež, odlagalno enoto, klubsko mizica in tabure. Preberite več nasvetov za izbiro tabureja.

Dodatna posoda

Ko imate doma napovedane goste in ne želite zapravljati časa za pomivanje posode, si omislite nekaj dodatnih skodelic in skled. Ko vaši gostje odidejo, lahko sklede uporabite za okras ali odlaganje sadja, skodelice pa lahko služijo različnim namenom na vaši mizi, tudi kot lonček za svinčnike. Ne pozabite na prtičke.

Postelje za goste

Zložljive oz. pomožne postelje, napihljive postelje in zložljiva ležišča imajo vsaka svoje prednosti. Zložljive postelje so dvignjene od tal, kar olajša vstajanje in vstajanje iz postelje in jih lahko vsako jutro bivanja umaknete v kot. Napihljiva ležišča lahko med bivanjem pospravite v torbo, zložljiva ležišča pa so zelo ugodna.

Poskrbite tudi, da se uskladite s svojimi gosti, če prinesejo svoje spalne vreče in vzglavnike ali če bi radi uporabili nekaj vaših.

Kopalniški dodatki

Biti dober gostitelj pomeni tudi zagotoviti, da lahko vsi vzdržujejo visoko raven higiene. Pustite se zgledovati po restavracijah, kjer so papirnate brisače za enkratno uporabo zamenjale brisače ali krpe za umivanje, ki jih lahko po vsaki uporabi operete. Hranite jih v ljubki košari v kopalnici, da bodo lahko dostopni.

Praktične rešitve za shranjevanje vaše dodatne opreme

Ko gost odide in se lahko ozrete nazaj na prijeten obisk, boste morda morali kam shraniti dodatne prešite odeje, vzglavnike, brisače itd. za naslednjič.

Zdaj ste pripravljeni na goste, ki bodo prenočili pri vas.

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora