Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Serija pohištva v japandi stilu iz masivnega bora v mehkih, nevtralnih barvah

Zaljubite se v stil japandi s serijo SOLLERUP

Serija SOLLERUP je nova, a že kultna serija pohištva v našem asortimanu. Drzno prikazuje svetel, masiven bor v njegovem polnem sijaju s poudarkom na ekscentričnosti, geometrijskih oblikah in čistih linijah. Serija s temi vidiki skladno združuje naravne materiale z nevtralnimi barvami – kar se lahko vidi na sedežnih blazinah dnevne postelje – in to je zaščitni znak priljubljenega japonskega stila, iz katerega serija črpa svoj navdih.

Kaj predstavlja stil japandi?

Japandi je oblikovalska filozofija, ki združuje elemente skandinavske in japonske estetike. Poudarja minimalizem, preprostost, čiste linije in uporabo nevtralnih barv. Ustvarja harmonično, umirjeno in mladostno notranjost, ki združuje eleganco japonskega dizajna s funkcionalnimi in udobnimi vidiki skandinavskega dizajna.

Čeprav se morda zdi le moderna, trendovska beseda, zlitje skandinavskega in japonskega dizajna ni nič novega. Z umirjeno, harmonično eleganco tradicionalne japonske notranjosti s preprostostjo skandinavske estetike, združuje ta kombinacija dva različna pristopa, ki ustvarjata moderen, svetel, umirjen in mladosten prostor v domu. Japandi je še posebej znan po poudarku na naravnih materialih, kjer je v zadnjih letih zelo priljubljeno pohištvo izdelano iz materialov, kot je ratan.

Soft beige cushion on Japandi solid pine day bed
End table or pedestal with shelves in solid pine
Soft sand seat cushion on Japandi style day bed in solid pine

Z jasnim poudarkom na harmoniji in čistih, geometrijskih linijah, masivni borov les v seriji SOLLERUP izstopa v svojem polnem sijaju kot utelešenje minimalističnega pristopa k oblikovanju, po katerem je japandi znan.

Okrasite svoj dom v nevtralnih barvah

Ne glede na to, ali imate radi prašno zelene, nežno modre, zamolkle odtenke sive ali druge povsem umirjene barve, je serija SOLLERUP – tako kot pohištvo in dekoracije v slogu japandi – odlična kombinacija za okrasitev vašega doma v nevtralnih barvah. Serija je še posebej idealna za tiste, ki cenijo notranjost v bež barvi, kar odlično ponazarja naslednja slika.

Omarica v japandi stilu iz masivnega bora
Omarica SOLLERUP 2 vrata masiven bor
100,-/kos.
129,- /kos.
-22%
Samo na spletu

Dodatki v stilu japandi, ki dopolnjujejo serijo SOLLERUP 

Za dopolnitev preprostih in čistih linij serije SOLLERUP razmislite o okrasitvi vašega doma z izdelki, ki se neopazno zlijejo z japandijevim poudarkom na nevtralnih barvah in naravnih materialih. Med njimi so izdelki s področja okrasne razsvetljave, klubske in pomožne mizice ter okrasni izdelki na splošno. Za priporočila si oglejte spodnje izdelke.

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora