Prešite odeje z umetnim polnilom

Prešite odeje z umetnim polnilom so polnjene s poliestrskimi vlakni, ki imajo podobne lastnosti kot naravno polnilo, vendar so prešite odeje z umetnim polnilom cenovno ugodnejše. Polnilo iz umetnih vlaken ima prav tako lastnost, da odvaja vlago od telesa. Razlika od naravnih polnil je v tem, da so umetna polnila težja, saj se mora zagotoviti enaka raven toplote kot pri naravnih polnilih. Če ste alergični na puh ali perje, seveda ne boste izbrali prešite odeje z naravnim polnilom. Zato so prešite odeje z umetnim polnilom prava izbira za alergike. Prešite odeje in vzglavniki, ki nosijo oznako NOMITE, imajo prevleko, ki je gosto tkana. To pomeni, da pršice ne morejo prodreti skozi njo in se nastaniti v prešiti odeji ali vzglavniku. 

Podaljšana garancija na prešite odeje

Za vse prešite odeje z oznako PLUS velja 5-letna garancija, tako za prešite odeje z naravnimi in umetnimi polnili. Za vse prešite odeje z oznako GOLD velja 10-letna garancija, tako za prešite odeje z naravnimi in umetnimi polnili. Več o garancijah preberite tu ali se obrnite na naše prodajalce v trgovinah. Življenjska doba prešitih je odvisna od kakovosti in vzdrževanja. Preberite si več o vzdrževanju prešitih odej, da jih boste lahko še dolgo uporabljali.  Pri pranju prešitih odej vedno upoštevajte navodila na etiketah.

Prednosti prešitih odej z umetnim polnilom

Prešite odeje z umetnim polnilom zagotavljajo udobje in toplino brez uporabe naravnih materialov. Umetno polnilo v prešitih odejah je lahko hipoalergeno, kar je idealno za ljudi z alergijami.Takšne odeje so lahke in enostavne za vzdrževanje, saj se pogosto lahko perejo v pralnem stroju. Umetne prešite odeje so pogosto cenovno dostopnejše od tistih z naravnim polnilom. Zaradi svoje lahke zasnove so odlična izbira za vse letne čase, saj zagotavljajo udobje brez pregrevanja. Poglejte nasvete, kako še lahko zmanjšate količino alergenov v spalnici.