Raziščite paviljone, ki vas poleti ščitijo pred dežjem in soncem

Paviljon lahko uporabljate na vašem vrtu na različne načine in uživate zunaj ne glede na vreme. Z vrtnim paviljonom ali večjim vrtnim šotorom boste ustvarili topel in zaščiten kotiček na vetroven poletni dan. Poleg tega vam vrtni paviljon zagotavlja osvežujočo senco, če sončni žarki postanejo premočni. Paviljon lahko družina uporablja tudi kot zaščito pred večernimi meglicami ali rahlim dežjem, priročen je tudi za zabave in piknike. Poletno vreme je včasih nepredvidljivo, a če boste imeli vrtni paviljon, vam nepričakovana ploha ne bo mogla uničiti piknika s prijatelji. Če imate veliko gostov, vam priporočamo, da kupite trpežen vodoodporen vrtni paviljon, s katerim boste pridobili dodaten prostor za druženje sredi vrta. Na voljo je stranica paviljona, ki jo poleti lahko nadomestite tudi z lahkotnimi zavesami ali tudi streha za paviljon kot rezervni del. V ponudbi je prav tako stranska tenda za zaščito pred pogledi sosedov. Poglejte izbor vrtnega pohištva.

Veliki in manjši vrtni paviljon za prireditve, piknike in vrtne zabave

Prirejate vrtno zabavo, piknik, prireditev ali planirate rojstnodnevno zabavo na prostem? Pa niste prepričani, ali morda ne bo deževalo? V JYSK-u najdete idealno rešitev za zabave na prostem. V ponudbi imamo paviljone raznih dimenzij, od bolj enostavnih le s streho, do večjih paviljonov z jeklenimi ogrodji, ter tudi paviljoni z dolžinama 3 m ali 4 m s stranicami. Ponujamo tudi rezervne dele, kot so npr. streha za paviljone ter stranica za paviljon . Uživajte na svojih praznovanjih, obletnicah ali veselicah kar pod šotorom iz JYSK-a.

Paviljoni iz JYSK-a

Naši vrtni paviljoni so sestavljeni iz vodoodbojnega poliestrskega platna in jeklenega okvirja. Upoštevajte, da okvirji niso vključeni pri vseh modelih. Kupite lahko na primer samo streho ali stranica za paviljone. Številni naši paviljoni so zložljivi in ​​jih je mogoče enostavno pospraviti, ko niso v uporabi. Ob nakupu velikega vrtnega paviljona so priložene snemljive stranice in mreža proti mrčesu, kar je praktično v vročih poletnih dneh. Velika paviljona imata jekleno ogrodje s platnom iz vodoodbojnega poliestra. V izboru je tudi stranska tenda, ki vas ščiti pred nezaželenimi pogledi.

Osvežite vrtni paviljon s svetilkami, lanternami in cvetličnimi lonci 

Izbirate lahko med različnimi vrtnimi dodatki, ki bodo polepšali vaš vrtni paviljon ali terasni prostor. Če organizirate zabavo za prijatelje in družino, dodajte posebno vzdušje z verigami lučk, lanternami in svetilkami, ki bodo ustvarile prijetno vzdušje, še posebej ob večerih. Če je vaš paviljon opremljen s stranskimi stenami, bo osvetlitev še bolj učinkovita, saj bo ustvarila občutek prijetnega zavetja. Preden postavite čudovite krožnike, kozarce, serviete in sveče na vrtno mizo, vnesite dodatno svežino s cvetličnimi lonci, ki bodo krasili prostor s čudovitimi rožami in zelenjem. Vaši gostje bodo zagotovo uživali v izjemno prijetnem ambientu.