Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Nov trend KREATIVEC

Nov trend v JYSK-u: KREATIVEC

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: kreativec, inspiracija, trendi, mislec, raziskovalec, notranji dizajn

Pozdravite nov, igriv in preprost trend v JYSK-u, ki smo ga poimenovali KREATIVEC. Združuje nežne vzorce z etničnimi podrobnostmi, s čimer ustvarja prijetno okolje. Na trend vplivata boemski in hipijevski videz, ki spodbujata svobodomiselnost. 

Sledite trendu KREATIVEC in si ustvarite zračno dnevno sobo s svetlim pohištvom, kot je npr.  roza naslanjač PETERSBORG ali naslanjač LISELEJE iz ratana.


Z mehkimi in naravnimi materiali, kot sta les in velur, trend naredi prostor prav poseben. Preskušanje novih in nenavadnih kombinacij je ključnega pomena pri ustvarjanju tega trenda. Vedno razmišljajte "out of the box", t.j. preko možnosti in meja. Kombinirajte jedilniški stol MAMMEN, ki je v različnih barvah z jedilniško mizo RINGSTED, ki ima izgled iz 70-tih let.


Barvni razpon trenda KREATIVEC je omejen na svetle odtenke, ki dopolnjujejo mehko podobo trenda, včasih pa se dopolnjuje z odtenki curry-rumene barve kot posebna nota trenda. 


Natisi na tekstilu in keramiki so kombinacija tradicionalnega orientalskega sloga ter tehnik, kot so perzijski vzorci in starinski odtisi. 


Ustvarite si male kotičke udobja z izdelki, ki se ujemajo med sabo, da ustvarijo atmosfero, ki vas naredi srečne.

Notranji dizajn z netradicionalnimi rešitvami in igrivostjo spodbuja vašo kreativnost, prinese nove rešitve v vaš dom.


KREATIVEC  je le eden od treh novih trendov letošnje jesenske sezone v JYSK-u. Naš strokovni tim oddelka za ponudbo izdelkov in dizajn je izdelke skrbno izbral, da ustrezajo vsakemu od teh trendov. Naj vas navdihneta tudi preostala 2 trenda: MISLEC in RAZISKOVALEC.