Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Kopalniški izdelki linije SCANDINAVIAN SENSE

Razkošen trajnostni wellness kotiček

Datum:

Kategorija: Kopalnica

Tags: organski bombaž, wellness, brisače, scandinavian sense

Čas, ki ga preživimo pod tušem, je ena od priložnosti, da si napolnimo baterije. Od trenutka, ko zjutraj zazvoni alarm in dokler ne ležemo v posteljo, moramo urediti kar nekaj zadev: se obleči, se voziti do službe, delati, nakupovati, narediti večerjo, pospraviti posodo in še kaj, ter naslednji dan začeti znova. Še posebno za tiste, ki imajo majhne otroke, je čas pod tušem skorajda edina priložnost zasebnega življenja (če imate to srečo). Zakaj se torej ne bi razvajali ta čas?  

Z novo linijo izdelkov znamke SCANDINAVIAN SENSE se prepustite razvajati na vroč poletni dan na plaži ali ob bazenu in si privoščite mehke in vpojne brisače iz 100% certificiranega organskega bombaža GOTS .

Brisače SCANDINAVIAN SENSE

 

Brisače so visokokakovostne, s čudovitim dizajnom in izdelane s spoštovanjem do narave in ljudi. Različne odtenke barv lahko kombinirate tako, kot želite, in v svoji kopalnici ustvarite oazo, ki bo podobna wellness kotičkom.

Da ne boste iz tuša stopili na hladna tla, izberite mehko kopalniško preprogo iz iste linije izdelkov.

Brisače iz ekološkega bombaža

 

Izberite občutek ugodja

Dizajn tekstilnih izdelkov SCANDINAVIAN SENSE (tudi posteljine-več o njih preberite tu) sta navdihnila skandinavska narava in preprosto življenje. Mehek, organski bombaž v nežnih barvah in prefinjenih vzorcih spodbuja občutek miru in spokojnosti v vašem domu – in prav to potrebujemo v vsakdanjem hektičnem modernem življenju.

Ime linije izdelkov SCANDINAVIAN SENSE se nanaša na JYSK-ove skandinavske korenine in minimalističen dizajn, razloži Line Skaaning Lindskov, naša koordinatorica za izbor in dizajn izdelkov.

"Z linijo izdelkov Scandinavian Sense je naš cilj kupcem ponuditi luksuz. Novi tekstilni bombažni izdelki morajo biti nežni na dotik in prefinjenega izgleda. Organski bombaž v kombinaciji s skandinavskim minimalizmom ustvarja wellness vzdušje, ki ga bodo mnogi kupci želeli prenesti v svoj dom", doda Line.

Ekološka bombažna brisača

 


Tudi embalaža izdelkov je iz trajnostnih materialov: papirne oznake so narejene iz certificiranega FSC® lesa in tekstilne vrečke pa iz organskega bombaža, ki ima certifikat GOTS.

Več o certificiranem organskem bombažu GOTS

Izdelki z etiketo Global Organic Textile Standard (GOTS – svetovni standard za proizvodnjo ekološkega tekstila) so izdelani iz bombaža, svile, lana ali volne, ki so gojeni in obdelani na ekološki način. Certifikat GOTS zagotavlja zmanjšan okoljski vpliv ter skladnost s strogimi okoljskimi in družbenimi merili v celotnem proizvodnem procesu. 

Vsi tekstilni izdelki SCANDINAVIAN SENSE so certificirani v skladu s standardom OEKO-TEX® Standard 100, ki je vodilna svetovna oznaka za tekstil.

Linija izdelkov je v spletni trgovini na voljo od 2. julija, v trgovinah od 19. julija 2019.