Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA BREZPLAČNE DOSTAVE na dom za spletne nakupe nad 200 eur: 18. - 28.8. 22!

MISLEC

Uredite si prostor v trendu MISLEC

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: trendi, mislec, kreativec, raziskovalec, ureditev interierja

Dobrodošli v umirjen trend. ki ga imenujemMISLEC.

Trend stremi k preprostosti in skladnosti ter temelji na klasičnem minimalizmu skandinavskega sloga bivanja, pri čemer ustvarja umirjene prostore in tihe kotičke, namenjene čuječnosti in življenju v sedanjem trenutku. Naslonite se na naslanjač POMOSE s knjigo v roki ali se preprosto izgubite v mislih.


Na voljo so modra, siva in črna barva brez kontrastov, ki bi motili vaše misli. Brezčasni elegantni odtenki združijo zimzelene in sodobne pridihe ter ustvarijo prijetno vzdušje.

Dekorirajte steno s polico HEJLSMINDE in se ne bojte pustiti kakšen prostor tudi prazen, da ni preveč zasičen. Osvetlite temni kot s svetilko HELGI iz bele kovine.


Trend je osredotočen na čiste geometrijske elemente ter omogoča prostor za razmišljanje s sodobnim skandinavskim pristopom. Kovina, steklo, keramika in les se kombinirajo, da se ustvari eleganten izgled. 

Umestite klop AALBORG na hodnik ali v dnevni prostor. Ne bo služila le počitku, ampak bo služila tudi kot element za odlaganje - stvari bodo lepo pospravljene pod klopjo v čudovitih škatlah HAAGEN. 


Ustvarite sproščujoč prostor v spalnici, da bo tako lep in udoben, da boste želeli preživeti tam kar cel dan. Poglejte, kako lepo sovpadata posteljnina KATJA in posteljni okvir KONGSBERG: 


MISLEC je le eden od  treh novih trendov letošnje jesenske sezone v JYSK-u. Naš strokovni tim oddelka za ponudbo izdelkov in dizajn je izdelke skrbno izbral, da ustrezajo vsakemu od teh trendov. Naj vas navdihneta tudi preostala 2 trenda: KREATIVEC IN RAZISKOVALEC.