Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Lounge vrtna garnitura iz umazano bele barve in ležalnik v temno-sivi barvi, ki imata blazine iz hitro sušečega materiala

Hitro sušeče vrtno pohištvo, ki ga lahko pustite na prostem

Poleti preživimo veliko časa na prostem, saj želimo uživati ​​zunaj s prijatelji ter družino na udobni vrtni lounge garnituri.

Toda v poletni sezoni niso le sončni dnevi z jasnim modrim nebom. Vsake toliko časa tudi dežuje. Poenostavite si in izberite vrtno pohištvo z blazinami iz hitro sušečega materiala. 

Enostavno za vzdrževanje in udobno za sedenje

JYSK-ovo vrtno pohištvo, ki ima blazine iz hitro sušečega materiala, lahko krajši čas pustite na dežju, saj se blazine posušijo že v nekaj urah, odvisno od vetra in temperature. Takšno vrtno pohištvo je enostavno za rokovanje ter vzdrževanje med vrtno sezono na prostem. 

Vrtna lounge garnitura v temno sivi barvi in ležalnik, ki imajo blazine iz hitro sušečega materiala
Vrtna lounge garnitura VONGE 5 oseb hitro sušeča črna
1250,-/set
1999,- /set
-37%
Do prodaje zalog
Samo na spletu


Vrtne lounge garniture imajo dovolj prostora za sedenje za več ljudi. JYSK-ovo vrtno lounge pohištvo pa je na voljo v različnih velikostih in stilih, tako da lahko najdete popolno kombinacijo za svoj zunanji prostor. 


V asortimanu vrtnega pohištva, ki ima blazine iz hitro sušečega materiala, bomo v kratkem imeli v ponudbi široko izbiro vrtnih lounge garnitur BYMARKA, DYVIG, SALTEN in VONGE. V seriji VONGE je tudi ležalnik iz enakega hitro sušečega materiala. 

Ležalnik iz hitro sušečega materiala


Tudi vrtni stol BRAVA ima blazine iz hitro sušeče tkanine.

Siv vrtni nakladljiv stol z blazinami iz hitro sušečega materiala

 

Vrtne blazine, ki jih lahko pustite tudi na dežju

Je padlo malo dežja? To ne predstavlja nobenega problema. Blazine na vrtnih lounge garniturah so narejene iz posebne tkanine, ki je odporna na dež in sonce. Tkanina ima gumijasto membrano, ki preprečuje vdor vode v blazine, in se v kratkem času zlahka posuši. 

Vrtna lounge garnitura iz hitro sušečega materiala in blazinami v umazano beli barvi

 

Vrtno lounge pohištvo z blazinami iz hitro sušeče tkanine ima sodoben dizajn za sproščeno poležavanje na prostem. Če so vam všeč mehkejše in bolj zaobljene linije, vam bo zagotovo všeč vrtna lounge garnitura  DYVIG. S pletenim protjem v naravni barvi in z blazinami v umazano beli barvi bo dala vaši terasi eleganten videz.

 

Vrtna lounge garnitura iz hitro sušečega materiala in blazinami v umazano beli barvi


Vrtna lounge garnitura SALTEN ima zelo praktično vrtno mizo, ki je po višini nastavljiva, in se s preprosto potezo iz klubske mize pretvori v jedilno mizo. Poglejte še ostale vrtne garniture, ki imajo vrtne mize s prilagodljivo višino.

Lounge vrtna garnitura v črni barvi, s trosedom, 2 stoloma in mizo, ki je nastavljiva po višini

Prednosti hitro sušečega vrtnega pohištva:

  • lahko ga pustimo zunaj na prostem med krajšimi plohami dežja
  • zelo hitro se posuši
  • zelo udobno
  • ima minimalističen in moderen dizajn
  • privarčujemo s časom, saj ne potrebujemo prenašati blazin na suho v primeru sežja
  • več časa za zabavo in sladoled

Živahne barve in naravni dodatki lahko poživijo vašo teraso. Opremite jo s cvetličnim lonci, lanternami, blazinami in odejami ter tako ustvarite prijeten kotiček na prostem, kjer lahko uživate vse poletje. 

Izvedite več

Novoletna razsvetljava: varnostni nasveti

Nasveti za pravo božično zgodbo v vašem domu in zunaj njega

Modularna vrtna garnitura z več možnostmi postavitve

Uživajte v poletnih večerih z vrtnim kuriščem