Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Posteljnina v bež barvi in insert Kathrine Møller Vinther

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Vsako sezono povprašamo našo strokovnjakinjo za posteljnino, nabavnico Kathrine Møller Vinther, o njenih najljubših novostih v našem asortimanu posteljin. Letošnja sezona ni nič drugačna in kot vedno ima Kathrine nekaj favoritov, ki bi jih rada izpostavila.

”To sezono izpostavljam posteljnine z majhnimi podrobnostmi, ki pa imajo vsaj en poseben detajl – kot je npr. vzorec, tkanje ali robovi. Vse tri posteljnine imajo en tak poseben detajl, kar jih loči od drugih in poskrbi, da izžarevajo edinstvenost.”

Posteljnina GERD: ljubka in igriva

 

GERD je posteljnina iz bombažnega satena z majhnimi svetlimi rožicami na temno sivi podlagi. Kathrine jo opiše s sledečimi besedami: “Posteljnina ima enostaven, a romantičen dizajn. Čudoviti in igrivi majhni cvetovi me navdajajo z malo nostalgije in ugotavljam, da te posteljnina GERD resnično vabi, da samo globoko vdihneš in se prepustiš spanju. Glede na vaše razpoloženje, osebnost ali vaš stil opremljanja doma lahko ureditev spalnice oblikujete v stilu, ki ga želite: romantičen ali klasičen – po vaši izbiri.“

Posteljina BARBO: klasična, a inovativna

 

Posteljina BARBO je izdelana iz 60% bombaža in 40% FSC® certificirane viskoze iz bambusa (FSC® N001715). Posteljnina BARBO je na voljo v treh barvah: temno modra, peščena in barvi taupe.

“Posteljnina iz bambusa je v zadnjih nekaj letih postala vse bolj priljubljena in z dobrim razlogom,“ pravi Kathrine. “Bambus ima lastnosti hlajenja in odvajanja vlage, je gladek, mehak in nežen do kože. Poleg tega je tkanina iz bambusa narejena iz veliko število niti, kar preprosto pomeni, da je zelo kakovostna – hkrati vzdržljiva in zelo prijetna na dotik.”

FSC (Forest Stewardship Council) je mednarodno priznana neprofitna organizacija. Oznaka FSC pomeni, da materiali izvirajo iz trajnostnega gozdarstva in drugih odgovornih virov.

Posteljina SUSSI: poletna in romantična

 

Posteljnina SUSSI je narejena iz 100 % bombaža z ljubkimi drobnimi cvetlicami na umazano beli podlagi.

“Dizajn posteljnine je nov in osvežujoč,“ pravi Kathrine. “In kliče po poletju in zdi se mi, da deluje tudi kot poklon naravi, ki ustvarja čudovite umetnine, v tem primeru cvetlice. Sama bom kombinirala posteljnino SUSSI z izdelkom MAJ – prevleko za vzglavnik z rožicami v kotu prevleke. Prevleka poskrbi za še slajši, bolj romantičen izraz,“ pravi Kathrine.

Nove posteljnine so na voljo v našem asortimanu od januarja 2023.

Izvedite več

Odlično spanje s pravo prešito odejo tudi poleti

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Nasveti za izbiro ustrezne napihljive blazine in postelje

Najljubša svetila naše nabavnice