Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Bela posteljnina in nabavnica Kathrine Møller Vinther

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Dvakrat letno nam naša strokovnjakinja za posteljnino, nabavnica Kathrine Møller Vinther, predstavi svoje najljubše nove posteljnine v našem asortimanu. ”V hitro spreminjajočem se svetu potrebujemo nekaj pozitivnih vzdušij, da začnemo dan veselo,« pravi Kathrine in nadaljuje: »Vsak od treh dizajnov posteljnin, na katere se tukaj osredotočamo, pomaga zadovoljiti to potrebo.”

V nadaljevanju vam bomo predstavili njene tri najljubše posteljnine.

Posteljnina ERNA: za romantične duše

”Dizajn posteljnine je primer čudovite posteljine s cvetličnim vzorcem,” začne Kathrine. ”Ko opazujete posteljnino ERNA, vidite čudovito umetnost ročno narisanih in digitalno natisnjenih rož. Ta posteljnina je zelo podobna naši posteljnini ELLA, ki ima vijolične in rožnate rože na črnem ozadju in ima bolj izrazit videz. Posteljina ERNA je bolj umirjena in ima lahkotnejši dizajn. Na hrbtni strani ima tanke zelene črte, ki odlično dopolnjujejo romantično sprednjo stran in popolnoma spremenijo videz spalnice.”

Posteljnina ERNA je iz 100 % bombažnega satena z zelo mehkim otipom in lepim leskom.

Posteljina MALOU: lahkotna in zračna

”Posteljnina MALOU je resnično svež dodatek v našem asortimanu. Narejena je iz izjemno mehkega muslina, ki ga verjetno poznate, saj so iz njega narejene otroške odejice in krpice. Ta lahka tkanina je popolna za tople poletne noči,“ pojasnjuje Kathrine. “Posteljnina MALOU je na voljo v dveh barvah (modro-zeleni in temno sivi) in jo je mogoče preprosto kombinirati – lahko jo na primer kombinirate s prevleko za vzglavnik v kontrastni barvi za dinamičen učinek ali s prevleko v pastelnem odtenku za bolj dinamičen učinek, romantičen videz.”

Posteljnina MALOU je iz 100 % bombaža, kakovostna in ohlapno tkana z elegantno strukturo.

Posteljina BIBI: za nostalgike

”Če obožujete vintage videz in se pogosto spominjate časov, ko je bilo življenje bolj preprosto, je posteljnina BIBI za vas,“ predlaga Kathrine. “Ta bela posteljnina je iz 100 % bombaža z ljubko francosko vezenino po vsej sprednji strani – sledi trendu, ki ga opažamo tudi v modi, kjer so se vrnile srajce in krila, okrašena z vezenim dekorjem. Oživitev tega sloga doda dizajnu element ročne izdelave in povzdigne spalnico s svojim romantičnim izrazom.”

Posteljnina BIBI je  iz 100 % bombaža, ena stran posteljnine in prevleka za vzglavnik pa sta enobarvna za udobnejše spanje.

Izvedite več

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice