Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Prihranite 20-50% na pohištvo za dom

Spalnica s posteljnino s cvetličnim vzorcem v modri in rdeči barvi in nabavnica  Katrine Møller Vinther

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Datum:

Kategorija: Spalnica

Tags: posteljnina, novi izdelki, posteljnina iz muslina, bombažne posteljnine

Ne glede na to, ali imate v svoji spalnici raje romantičen, sodoben ali klasičen videz, je izbor nove posteljnine hiter in preprost način za vizualno osvežitev spalnice. Kathrine Møller Vinther, je v JYSK-u že šest let in je strokovnjakinja za nove trende, kakovost in udobnost posteljnin. Iz nove kolekcije posteljnin je v tem blog zapisu izpostavila tri posteljnine, ki so ji najljubše.

"V tej poletni sezoni se želimo osredotočiti na dodajanje zanimivih potiskov v spalnico," pravi Kathrine in nadaljuje: "Potiski so lahko zelo različni, a poskušamo izbrati takšne, da se ujemajo z vsakim slogom in željami. Z našimi novimi posteljninami smo v asortiman dodali romantične, ljubke in klasične potiske, ki bodo v trenutku osvežili vašo spalnico."

Posteljnina EDIT za romantike

Spalnica z dvema prešitima odejama in dvema vzglavnikoma, s posteljnino s cvetličnim vzorcem

 

”Poglejte čudovit cvetlični potisk v nežno modri in rdeči barvi na posteljnini EDIT, ki me spominja na poletje in čudovite divje rože,” razloži Kathrine.

Posteljnina je 100 % bombaža in ima vzorce v obliki drobnih cvetov v bež, modri in rožnati barvi.

Posteljina SVEA v modernem stilu

Posteljnina s črnimi črtami na umazano beli podlagi

 

”Pri posteljnini SVEA vidimo, kako lahko zelo preprost dizajn ustvari res odličen videz izdelka. Ne potrebujemo nekih posebnih in drobnih potiskov. Odličen dizajn s črnimi črtami na umazano beli podlagi je dokaz, da enostavne barve olajšajo oblikovanje v stilu, ki ga želite – romantično ali klasično posteljnino,” pravi Kathrine. Posteljnina SVEA je iz 100 % bombaža.

Posteljina LOVIS za umirjenost v spalnici

Postelja s posteljnino v sivi in bež barvi

 

“Posteljnina LOVIS je izdelana iz 100 % bombažne dvoslojne tkanine, ki se imenuje muslin. Je zelo mehka in prijetna na otip. Verjetno poznate kakovost otroških odejic. Dizajn posteljnine je moderen in umirjen ter se odlično poda večini spalnic,“ pravi Kathrine.

Posteljnina LOVIS je poleg ekskluzivne kakovosti tudi narejena iz barvane preje, kar ji daje ekskluziven videz in občutek. 

Nove posteljnine so na voljo v našem asortimanu od 28. junija 2022.