Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Posteljina v zeleni barvi s fotografijo naše nabavnice Berit

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Dvakrat letno nam naša strokovnjakinja za posteljnino, senior nabavnica Berit Stokholm Christiansen predstavi svoje najljubše nove posteljnine v našem asortimanu. ”V hitro spreminjajočem se svetu potrebujemo nekaj pozitivnih vzdušij, da začnemo dan veselo," pravi Berit in nadaljuje: "Vsak od treh dizajnov posteljnin, na katere se tukaj osredotočamo, pomaga zadovoljiti to potrebo.”

Posteljnina JOSEFINE: za poletno romantiko

"Naša posteljnina JOSEFINE je na voljo v barvitem, a umirjenem dizajnu, ki vzbuja občutke pomladnega in poletnega veselja," pravi Berit. Posteljnina je kot nalašč za ljubitelje poletja, predvsem pa za tiste, ki hrepenijo po poletju v zimskih mesecih. Na sprednji strani je posteljnina JOSEFINE okrašena z majhnimi, izljubkimi rožicami v odtenkih zelene, rumene in vijolične barve, na zadnji strani pa so črte v ujemajoči se prašno zeleni in topli beli barvi. "Posteljnina JOSEFINE je ena mojih absolutnih favoritov te sezone in prepričana sem, da boste tudi vi našli veselje v posteljnini," dodaja Berit.


Posteljnina JOSEFINE je izdelana iz 100 % gostega, kakovostnega bombaža, ki ima certifikat STANDARD 100 po OEKO-TEX®.

Posteljina KARMEN: čudovita in brezčasna v bež barvi

”Ko pomislim na umirjeno, klasično posteljnino, je posteljina KARMEN ena prvih, ki mi pridejo na misel, saj ima mehek črtast dizajn v topli in sproščujoči bež barvi,” pravi Berit. ”Posteljnina je s svojim umirjenim izrazom popolna za sprostitev in polnjenje baterij – in ob natančnejšem pogledu boste videli, da so črte narejene z majhnimi pikami na tkanini, kar daje dodatno dimenzijo celotnemu vzdušju dizajna. ”Posteljnina KARMEN je odlična izbira, če iščete brezčasno udobenno in cenovno ugodno posteljnino


Posteljnina KARMEN je izdelana iz 100 % bombažnega flanela, ki ima certifikat STANDARD 100 po OEKO-TEX®.

Posteljina SANNA: mehak in nežen saten

"Posteljnina SANNA je ena najelegantnejših možnosti med mojimi najljubšimi posteljninami," pravi Berit. “Posteljnina iz satena je enake ekskluzivne kakovosti kot ena najbolj priljubljenih posteljnin INGEBORG, in je zato z dobrim razlogom ena izmed mojih novih najljubših favoritov.” Posteljnina SANNA je izdelan iz 70 % bombaža in 30 % bambusove viskoze. Dodatek bambusove viskoze v tkanini daje posteljnini SANNA čudovit, sijoč sijaj in mehak dotik – kar posledično pomeni, da dobite razkošno, na otip in čudovito udobno posteljnino za svojo spalnico. Posteljnina SANNA je na voljo v dveh barvah: temno modra različica s svetlo modrimi robovi in ​​topla peščena različica z antracitnimi robovi.

Posteljnina ima certifikat STANDARD 100 po OEKO-TEX®, je iz bambusove viskoze in ima certifikat FSC® 100 (FSC® N001715).

Za še več inspiracije za ureditev spalnice poglejte naše priljubljene dekoracije.

Izvedite več

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Izpostavljamo: serijo pohištva LIMFJORDEN

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Zavese vam lahko pomagajo preprečiti hrup, vročino in mraz

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Nasveti za izbiro ustrezne napihljive blazine in postelje

Nasveti za izbiro ustrezne napihljive blazine in postelje