Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zdaj še boljše ponudbe vrtnega pohištva 

 

Zaradi prehoda na novo centralno skladišče so možne zamude pri dostavi izdelkov.

 

Leseno vrtno pohištvo na terasi

Leseni vrtni stoli in mize za vašo teraso ali balkon

Letošnjo sezono je izredno priljubljeno leseno vrtno pohištvo za terase ali balkone – in to z razlogom. Vaša terasa ali balkon bosta z brezčasnim lesenim vrtnim pohištvom pridobila naraven videz, ki bo prevzel vaše goste. Vrtni komplet iz manjše mize EGELUND in vrtnih zložljivih stolov EGELUND ima značilen klasičen rustikalen čar lesenega vrtnega pohištva.


Leseni vrtni seti so izredno priljubljeni zaradi toplih in naravnih tonov ter zaradi dejstva, da se lepo ujemajo med sabo. Mehke in temnejše blazine na lesenem vrtnem lounge kompletu VEDDUM so lepa kombinacija s svetlejšim in trdim lesenim okvirjem.

Lesena vrtna garnitura na terasi s senčnikom
Vrtna lounge garnitura VEDDUM 4,5 oseb trdi les
475,-/set
649,- /set
-26%
Samo na spletu


Leseno vrtno pohištvo v JYSK-u ima FSC® certifikat (FSC® N001715). FSC je kratica za Forest Stewardship Council in je nevladna organizacija in sistem označevanja lesa ter papirja, ki izvira iz bolj trajnostnega gospodarjenja gozdov, pri čemer se upošteva življenje živali in rastlin. Z nakupom izdelkov, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in bolj trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.

Večina našega vrtnega pohištva je iz trdega lesa evkaliptusa ali tikovine. Tikovina je trdna in obstojna, odporna na propadanje in gnitje, saj je bogata z olji. Poleg praktičnih prednosti ima tudi čudovit izgled in eleganten rdečkast videz, ki daje pridih elegance vaši terasi ali balkonu.

Na dotik je gladka ter mehka in kar vabi vas, vaše prijatelje in družino k uživanju na prostem v sončnih in toplih dneh ter poletnih večerih.

Lesen ležalnik na sončni terasi
Ležalnik MANDAL Š70xD205 trdi les
150,-/kos.
219,- /kos.
-31%
Do prodaje zalog


Leseno vrtno pohištvo se mora redno vzdrževati in negovati, če želite še dolgo uživati na njem v dolgih poletjih. Poglejte več informacij in video vodič o pravilnem vzdrževanju vašega vrtnega pohištva.

Izvedite več

Viseči stol in mreža v središču terase

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Kuhanje na prostem na žaru za enkratno uporabo

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo