Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Leseni vrtni stoli in mize za vašo teraso ali balkon

Leseni vrtni stoli in mize za vašo teraso ali balkon

Letošnjo sezono je izredno priljubljeno leseno vrtno pohištvo za terase ali balkone – in to z razlogom. Vaša terasa ali balkon bosta z brezčasnim lesenim vrtnim pohištvom pridobila naraven videz, ki bo prevzel vaše goste. Vrtni komplet iz manjše mize EGELUND in vrtnih zložljivih stolov EGELUND ima značilen klasičen rustikalen čar lesenega vrtnega pohištva.

Leseno vrtno pohištvo z mizo in dvema stoloma na terasi


Leseni vrtni seti so izredno priljubljeni zaradi toplih in naravnih tonov ter zaradi dejstva, da se lepo ujemajo med sabo. Mehke in svetle blazine na lesenem vrtnem lounge kompletu TAGEHOLM so lepa kombinacija s temnejšim in trdim lesenim okvirjem.

Lesen lounge vrtni set z leseno mizo, lounge zofo in dvema lounge vrtnima stoloma na terasi ob morju

 

Če potrebujete dodano sedišče in prostor za shranjevanje, izberite zaboj za shranjevanje KARLBY. Zaboj ima pod sedalom prostor za shranjevanje lantern in mehko blazino na pokrovu zaboja za udobno sedenje. Zaboj žal ni več v asortimanu, saj se je razprodal.

Vrtni lesen zaboj za shranjevanje lantern in cvetličnih loncev na elseni terasi


Leseno vrtno pohištvo v JYSK-u ima FSC® certifikat (FSC® N001715). FSC je kratica za Forest Stewardship Council in je nevladna organizacija in sistem označevanja lesa ter papirja, ki izvira iz bolj trajnostnega gospodarjenja gozdov, pri čemer se upošteva življenje živali in rastlin. Z nakupom izdelkov, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in bolj trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.

Večina našega vrtnega pohištva je iz trdega lesa evkaliptusa ali tikovine. Tikovina je trdna in obstojna, odporna na propadanje in gnitje, saj je bogata z olji. Poleg praktičnih prednosti ima tudi čudovit izgled in eleganten rdečkast videz, ki daje pridih elegance vaši terasi ali balkonu.

Na dotik je gladka ter mehka in kar vabi vas, vaše prijatelje in družino k uživanju na prostem v sončnih in toplih dneh ter poletnih večerih.

Lesen ležalnik na sončni terasi


Leseno vrtno pohištvo se mora redno vzdrževati in negovati, če želite še dolgo uživati na njem v dolgih poletjih. Poglejte več informacij o pravilnem vzdrževanju vašega vrtnega pohištva.

 

Izvedite več

3 dejavniki, ki so pomembni pri nakupu vrtnega pohištva

Poglejte nekaj lepih idej za osvetlitev terase, balkona in vrta

Obedovanje na prostem na bolj trajnostnem vrtnem pohištvu

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.