Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Leseno vrtno pohištvo na terasi

Leseni vrtni stoli in mize za vašo teraso ali balkon

Letošnjo sezono je izredno priljubljeno leseno vrtno pohištvo za terase ali balkone – in to z razlogom. Vaša terasa ali balkon bosta z brezčasnim lesenim vrtnim pohištvom pridobila naraven videz, ki bo prevzel vaše goste. Vrtni komplet iz manjše mize EGELUND in vrtnih zložljivih stolov EGELUND ima značilen klasičen rustikalen čar lesenega vrtnega pohištva.

Leseno vrtno pohištvo z mizo in dvema stoloma na terasi


Leseni vrtni seti so izredno priljubljeni zaradi toplih in naravnih tonov ter zaradi dejstva, da se lepo ujemajo med sabo. Mehke in temnejše blazine na lesenem vrtnem lounge kompletu VEDDUM so lepa kombinacija s svetlejšim in trdim lesenim okvirjem.

Lesena vrtna garnitura na terasi s senčnikom


Leseno vrtno pohištvo v JYSK-u ima FSC® certifikat (FSC® N001715). FSC je kratica za Forest Stewardship Council in je nevladna organizacija in sistem označevanja lesa ter papirja, ki izvira iz bolj trajnostnega gospodarjenja gozdov, pri čemer se upošteva življenje živali in rastlin. Z nakupom izdelkov, ki imajo certifikat FSC, pomagate k ohranitvi in bolj trajnostnem ravnanju svetovnih gozdov.

Večina našega vrtnega pohištva je iz trdega lesa evkaliptusa ali tikovine. Tikovina je trdna in obstojna, odporna na propadanje in gnitje, saj je bogata z olji. Poleg praktičnih prednosti ima tudi čudovit izgled in eleganten rdečkast videz, ki daje pridih elegance vaši terasi ali balkonu.

Na dotik je gladka ter mehka in kar vabi vas, vaše prijatelje in družino k uživanju na prostem v sončnih in toplih dneh ter poletnih večerih.

Lesen ležalnik na sončni terasi


Leseno vrtno pohištvo se mora redno vzdrževati in negovati, če želite še dolgo uživati na njem v dolgih poletjih. Poglejte več informacij in video vodič o pravilnem vzdrževanju vašega vrtnega pohištva.

Izvedite več

Novoletna razsvetljava: varnostni nasveti

Nasveti za pravo božično zgodbo v vašem domu in zunaj njega

Modularna vrtna garnitura z več možnostmi postavitve

Uživajte v poletnih večerih z vrtnim kuriščem