Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Do 30. 9. 23 brezplačna dostava na dom za spletne nakupe nad 300 eur (velja za dostave od 8-16h)!

 

 

 

 

Ureditev spalnice z malim proračunom

Mini preobrazba spalnice

Spalnica je velikokrat prostor, kamor odlagamo stvari, ki ne spadajo v noben drug prostor v domu. S preprostimi rešitvami za shranjevanje stvari, kot so na primer nizke škatle za pod posteljo, škatle in košare, lahko hitro pridobimo prostor za rezervne brisače, odeje, čevlje itd. Ko vse stvari uredite in postavite na svoje mesto, bo v vaši spalnici zavladala mirnejša atmosfera. Poglejte naše nasvete, kako osvežiti vašo spalnico. 

Prostor za shranjevanje pod posteljo


Prostor pod posteljo je kot nalašč za nizke škatle, ki jih lahko enostavno potisnete pod posteljo. Uporabite jih za rezervne brisače, posteljnino, odeje - možnosti je nešteto.

Nasvet: Pazite, da ne boste preveč zapolnili prostora pod posteljo, saj mora biti postelja zračna.

Organizirajte vašo omaro


Večina ljudi hrani obleke in tudi čevlje v garderobni omari. Pa verjetno še kaj, saj je velika garderobna omara odlična za shranjevanje stvari, ki vam naj bi še kdaj prišle prav. Enostaven način organiziranja omare je, da ji dodate plastične škatle ali košare. 

Notranjost omare s predali, brisačami in oblekami
Omara TARP 151x201 bela visok sijaj
350,-/kos.
529,- /kos.
-33%
Samo na spletu


Nekateri modeli omar imajo tudi na voljo dodatke, ki jih kupite ločeno: predalniki, obešalniki za obešanje srajc ali hlač, košare za odlaganje puloverjev, itd.

Nasvet: Če v predalu hranite nogavice, pasove in ostale manjše stvari v košarah, uporabite manj prostora in lahko vanj shranite več stvari.  


Škatle za čevlje so izredno priročne, saj so čevlji v njih lepo zloženi in zaščiteni pred prahom. Skozi prosojne škatle lahko tudi vidite, kateri model čevljev je shranjen v kateri škatli. Ker so čevlji shranjeni v škatlah s pokrovi, so dobro zaščiteni pred prahom in prelaganjem iz ene police v omari na drugo polico. Tako poskrbite tudi za to, da so čevlji dlje časa dobro ohranjeni. 

Večnamensko pohištvo za manjše spalnice


Ne pozabite na prednosti večnamenskega pohištva. Tabureji ali klopi s prostorom za shranjevanje so idealna rešitev, če potrebujete dodatni prostor za odlaganje v spalnici. Spalnica bo z večnameskim pohištvom videti lepše urejena.

Nasvet: Da bodo stvari po sedežem klopi urejene, jih organizirajte v manjše škatle ali posodice za shranjevanje.

 

Več nasvetov, kako urediti vaše prostore, najdete v blogih: o domači pisarni in o kopalnici.

 

Izvedite več

Vodič: nasveti za izbiro med raznolikimi predalniki za vaš dom

Izpostavljamo: najljubši tekstilni izdelki naše nabavnice

Izpostavljamo tri posteljnine iz novega asortimana

Nasveti za spanje v vročini