Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA BREZPLAČNE DOSTAVE na dom za spletne nakupe nad 200 eur: 29. 9. - 2. 10. 22

Mutifunkcionalen vrtni komplet 3 v 1

Odličen vrtni lounge komplet TANE 3 v 1

Datum:

Kategorija: Vrt

Tags: Vrtni lounge kompleti, Multifunkcionalno vrtno pohištvo, Vrtno pohištvo za balkone in terase

Iščete idealno vrtno pohištvo za poletno sezono? Z JYSK-ovo multifunkcionalno vrtno lounge garnituro TANE dobite tri kose pohištva v enem.

Kompaktna zasnova kompleta TANE omogoča odlično izrabo prostora. Nastavljivo mizo lahko postavite pod dvosed in tako ustvarite udoben ležalnik s kombiniranjem dvoseda in taburejema. Ko pa seta ne uporabljate, ga preprosto zložite skupaj in tako uporabite res malo prostora za njegovo shranjevanje. Je odlično kot balkonsko pohištvo, saj na balkonih ponavadi primanjkuje prostora.

S pohištvom TANE dobite tri kose pohištva v enem in ga na ta način skombinirate na različne načine.

Pripravljate večerno zabavo s prijatelji?

Odličen lounge zložljiv komplet z mizo, dvosedom in 2 taburejema


Uporabite oba tabureja kot dodatna sedeža in prilagodite noge mize na tako višino, da vam bo udobno pri večerji. Prilagodljive noge za mizo so zelo praktične, ko želite da se lounge set spremeni v jedilni set.


Uživajte v večerji in dobri pijači na mehkih blazinah vrtne garniture. 

Vrtna zabava z vrtnim kompletom TANE?

Dodajte k vrtnem kompletu TANE dodatne vrtne stole, da si povečate prostor za sedenje. Namestite mizo v najnižji položaj in si tako ustvarite prijetno atmosfero za druženje.

 

Pijačo bodo gostje imeli v rokah, zato lahko uporabite mizo za prigrizke in dekoracijo, npr. lanterne ali okrasne rastline.

Lenoben dan na soncu?

Spremenite vrtni lounge set TANE v luksuzen ležalnik na način, da oba tabureja dodate pred dvosed. Kakovostne vrtne blazine iz trpežnega materiala so res udobne za relaksacijo in počitek.


V hladnem vremenu se lahko ovijte z odejo in tudi tako uživate na svežem zraku. 

Odlična balkonska garnitura

Večnamenski dizajn garniture TANE je primeren za manjše zunanje prostore, npr. če živite v stanovanju ali imate manjšo teraso. S tem dizajnom in trojno namebnostjo ne potrebujete kupiti treh različnih kosov vrtnega pohištva, saj s kompletom TANE dobite 3 funkcije v enem in je tako več kot primeren za balkone in manjše terase.Vrtna garnitura se lepo zloži skupaj in jo je preprosto hraniti, saj zavzame malo prostora. Skupaj z vodoodporno prevleko, ki je priložena, jo lahko na prostem pustite na balkonu ali terasi čez vse poletje tudi v primeru slabega vremena.

TANE je odlična izbira vrtnega pohištva za uživanje v poletju.