Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Poiščite navdih za ureditev kopalnice v novi kolekciji Nordic Mood

Poiščite navdih za ureditev kopalnice v novi kolekciji Nordic Mood

Ne glede na to, ali živite v stanovanju, hiši ali imate kopalnico za goste, ki jo je treba osvežiti in preurediti, imamo v novi JYSK-ovi kolekciji Nordic Mood kopalniške dodatke, ki ustrezajo vsem kopalnicam. »V novi kolekciji smo se posebej osredotočili na to, da so izdelki praktični in majhni, da se prilegajo tudi manjšim kopalnicam. Hkrati lahko z njihovo uporabo pridobite več prostora v vseh kopalnicah,« pravi Laurence Muller, nabavnik za kategorijo kopalnice v JYSK-u. 

Dozirnik mila in lonček za ščetke BOLIDEN sta zasnovana za manjše umivalnike. Kopalniški komplet iz keramike v bež barvi doda minimalističen videz kopalnici. 

Steklena posoda za shranjevanje in kopalniški dodatki iz bež keramike


Kolekcija ima več izdelkov z raznolikimi funkcijami, kot je na primer steklena posoda za shranjevanje GRUMS. "Posoda GRUMS je idealna za shranjevanje bombažnih blazinic ali vatiranih palčk," pravi Laurence Muller. Če želite, lahko pokrov posode uporabite tudi kot posodico za odlaganje nakita.  

Skombinirajte serijo kopalniških dodatkov BOLIDEN z ujemajočima pladnjema HARADS, ki s svojim cvetličnim motivom dodajata vzorce in barve celotni kolekciji izdelkov. Keramična pladnja s svetličnim vzorcem in dišeče olje HURVA zmehčajo minimalističen videz kolekcije. 

Dišeče olje na pladnju s cvetličnim vzorcem

Ideje za kopalniške dodatke za vse velikosti kopalnic

"Z novo kolekcijo smo se osredotočili na izdelke, ki lahko osvežijo kopalnico na nov način,« pravi Laurence Muller. Na primer: z novim dišečim oljem HURVA, ki je nekaj novega napram klasičnemu dišečemu olju. Pri olju HURVA smo namreč dišavne palčke zamenjali s papirnatim cvetličnim stenjem, tako da poleg tega, da daje kopalnici čudovit vonj po vrtnicah in jagodah, služi tudi kot lepa dekoracija.

Višeči pleteni košari in dišeče olje


Če potrebujete več prostora za shranjevanje v vaši kopalnici, je odlična rešitev, da izkoristite stene z visečima pletenima košarama OPE. Košari OPE sta narejeni iz lesa s certifikatom FSC (FSC® N001715). Uporabljata se lahko za shranjevanje kopalniških dodatkov ali brisač, kot je brisača SEGERSTA. SEGERSTA je bombažna brisača, ki je barvana s prejo in izdelana iz 30 % recikliranega bombaža. Košare vam in vašim gostom olajšajo, da imate pri roki vse potrebne stvari.   

Bombažne brisače in pletena košara na klopi v kopalnici


Laurence Muller, naš izkušeni nabavnik za brisače, kopalniške preproge, kopalniške zavese in dodatke dvakrat letno pripravi seznam stilskih izdelkov, ki se medsebojno ujemajo, za vaš navdih pri urejanju kopalnice. Kolekcija se imenuje Nordic Mood, pripravljena pa je že nova, ki je v naših trgovinah na voljo od začetka maja.

 

Izvedite več

Vzemite si čas zase in se razvajajte doma

Božična darila zanjo in zanj iz asortimana kopalniških dodatkov

Vzemite si čas zase z novimi izdelki iz Nordic Mood collection

Nasveti za mehke in sveže brisače

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.