Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Jedilnica z jedilno mizo v izgledu betona, sivi jedilniški stoli in omarica v barvi hrasta

Trend EARTHEN LUXE: harmonija narave

Pred vsako sezono si vzamemo čas, da prenovimo in prilagodimo našo ponudbo z najnovejšimi trendi, ki jih nakazuje naša družba.  

Eden od teh trendov poudarja čedaljo večjo navdušenost nad naravo. Živimo namreč v dinamični družbi, mnogi od nas smo čez dan nenehno obkroženi z digitalnimi napravami, zato si večina ljudi v svojem življenju išče ravnotežje, stabilnost in mir. V tem pogledu je narava idealen vir za ravnovesje v življenju posameznika.

Miza s krožnikom, kozarcem in prtičkom, ki je okražen s posušeno praprotjo


Eden od načinov ponovne povezanosti z naravo je uporaba naravnih materialov, barv ali oblik v stilu ureditve prostorov doma, kar je temelj JYSK-ovega trenda z imenom EARTHEN LUXE. Navdihuje ga harmoničen svet narave. V izdelkih so poudarjeni struktura in tekstura materialov: resice, usnje in velur, ki jim dajejo surov, a naraven izgled. Odličen primer izdelka je odeja NATTLILJA.  

Odeja in okrasna blazina na klopi


Okrogla preproga SANDELTRE je narejena iz jute in prešita z bombažnimi nitmi. Je praktičen izdelek, saj ima tako dekorativno kot tudi uporabno funkcijo in jo lahko umestimo v razne kotičke doma. 


S trendom EARTHEN LUXE vnašamo v dom elemente iz narave z materiali kot so: glina, zemlja in listi. Rustikalna vaza MATHIAS ima strukturirano površino, ki se ustvari med procesom žganja. Vaza je subtilen opomnik naravnega ravnotežja, ki vlada med ustvarjalnimi in uničevalnimi procesi v naravi.  


Omarica TRAPPEDAL v barvi hrasta s svojimi čistimi linijami in malce retro izgledom daje lepo zavetje dodatkom za dom in dekoracijam.

Barvna paleta trenda EARTHEN LUXE vsebuje modro, zeleno, umazano zeleno in rjavo barvo ter barvne odtenke rje.

Jedilna miza v izgledu betona v jedilnici, sivi jedilniški stoli in omarica v barvi hrasta


Poglejte tudi dva trenda, ki sta aktualna v JYSK-u: VISION in LEGACY LOUNGE.

 

Izvedite več

9 nasvetov za varčevanje z energijo v vsakdanjem življenju

Nasveti za izbiro jedilniških stolov

Barviti jedilniški stoli za moderno jedilnico

Čudovite ideje za božično dekoracijo mize