Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zadnji dnevi sezonskega znižanja

Trend MY SPACE: dekoracije, ki omogočajo harmonijo

Trend MY SPACE: dekoracije, ki omogočajo harmonijo

JYSK nadaljuje z nadgradnjo in širitvijo svojega asortimana z novimi trendi za pomlad in poletje 2020.

Trije novi trendi se imenujejo MY SPACE, MIDSOMMER in INSTA EMOTIONS. Trend MY SPACE poudarja, da si je potrebno vzeti čas zase in dati sebe na prvo mesto. Trend vključuje veselje do življenja in ceni drobne trenutke. Prižgite čajno svečko v svečniku ELVIN , ki jo postavite ob vazo SIVERT, saj se stilsko lepo dopolnjujeta.

Črn kipec, svečnik in vaza v modro-zelenem odtenku z umetnim cvetjem


Ustvarite si male sproščujoče dekorativne kotičke, ki vas bodo razveseljevali vsakokrat, ko boste šli mimo. Stojalo PELLE je pravšnje mesto za vaše najljubše dekoracije in rastline.

Stojalo s kipcem in lonček z umetno rastlino


Poudarjanje bolj trajnostnega pristopa je del trenda MY SPACE, saj teži k ustvarjanju reda v domu. Tako lahko prostori na novo zadihajo in dobijo svežo energijo. Ključ to reda v domu so praktične rešitve za shranjevanje stvari, kot so na primer police in ljubke košare MALTE.

Poličnik s košarami in knjigami


Ko v vaši bližini vlada harmonija, je lažje doseči notranjo umirjenost. Posoda AKITA je lepa in praktična. Ker ima pokrov, lahko vanjo shranite volno, igrače ali kaj drugega, in tako stvari zaščitite pred nabiranjem prahu. Če želite premestiti stvari iz posode, jo le zgrabite za ročaj in nesete v drug prostor.

Posoda s pokrovom za shranjevanje na poličniku


Materiali tega trenda so les, npr.  klubska mizica UPTOWN, beton in steklo skupaj z novimi materiali kot so: trakovi, spominska pena in brušen krom.

Črni kubski mizici z vazo, dišečimi svečami in svečnikom


Ob mehkih in skulpturnih oblikah se pojavljajo geometrijski vzorci. Stensko ogledalo EFFECT je lep primer tašnega izdelka. Sestavljeno je iz petih delov, ki jih po želji sestavite in obesite na steno.  

Stenska polica iz stekla in 5 kosov stenskega ogledala v geometrijskih oblikah


Navdih za barve trenda so vsi odtenki modre barve pod gladino morja. Mint in svetlo modra barva sta osrednji barvi trenda, kot je na primer odeja LINNEA. Značilna je tudi kombinacija modre in zelene barve, ki jo vidimo na okrasni blazini DUNHAMMER.

Dvosed z okrasnimi blazinami in odejo


Vas zanimajo trendi? Več o njim preberite s klikom na ime trenda: INSTA EMOTIONS in MIDSOMMER.

 

Izvedite več

Pomladna osvežitev doma z novimi dekoracijami

Favoriti med dekoracijami

Barva leta 2023

Udobne sedežne garniture z ležiščem in prostorom za shranjevanje

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.