Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe v vrednosti 300 eur ali več (za dostave od 8-16h). Možen je daljši rok dostave za spletna naročila, naročite do 11. 12. za dostavo do božiča.

 

Viseča stola v naravni in črni barvi

Viseči stol in mreža v središču terase

Viseča mreža je lepa in udobna zunanja alternativa običajnim sedežem na prostem, kot so vrtni stoli, vrtne klopi in vrtne lounge garniture. Vrtnemu pohištvu dodajte vrtne in okrasne blazine ter odeje za še večje udobje ter se usedite in uživajte ob hladnem kozarcu limonade in vaši najljubši knjigi ali podcastu. Kmalu bo vaša viseča mreža ali zunanji viseči stol postal vaš novi najboljši prijatelj v tej poletni sezoni. Rahlo se zagugajte v viseči mreži in v sanjah se lahko odpeljete na tropski otok z belimi peščenimi plažami in nežnim zvokom morskih valov.    

Uživanje na prostem z visečim stolom

Viseči stol GJERN je viseča mreža s stojalom, ki se odlično prilega tako manjšim kot večjim zunanjim površinam. Viseči stol GJERN je na voljo v dveh barvah – črni in naravni – in glede na vaše želje ter videz obstoječega vrtnega pohištva in dekoracij v vašem zunanjem prostoru lahko izberete svetlo, naravno vzdušje z visečim stolom naravne barve, ali minimalistično, brezčasno klasiko v črni barvi. Z visečim stolom GJERN se lahko udobno namestite in sprostite ob poslušanju vaše najljubše glasbe, najljubšega podcasta ali med branjem vaše najljubše knjige. Za še večje udobje, dodajte blazino ter odejo in uživali boste v svojem zunanjem prostoru kot še nikoli – in ko boste imeli prvo izkušnjo z GJERN-om, boste težko vstali iz stola.  

Viseči stol na terasi

Viseča mreža in gugalnica

Če poleg visečega stola iščete druge možnosti udobnega preživljanja prostega časa na terasi, so odlične tudi klasične viseče mreže in gugalnice. 

Klasična viseča mreža je čisti užitek

Če imate vrt z velikimi in močnimi drevesi, ki so blizu eno drugemu, potem je viseča mreža BERGFINK odličen izdelek za vas. Visečo mrežo preprosto obesite na dva drevesa in se prepričajte, da sta oba konca mreže pravilno privezana, da lahko viseča mreža zdrži težo. Tako preprosto je to – dobili boste klasično visečo mrežo, ki je prestala preizkus časa in bo priljubljena med prijatelji in družino, še posebej med mlajšimi otroci.   

Gugalnica na vrtu

Kaj je boljšega kot uživati ​​v prijetnem, mirnem trenutku v viseči mreži ali visečem stolu? Odgovor na to vprašanje bi lahko bil, da delite trenutek z nekom, ki vam je drag. Viseča mreža je odlična za sprostitev samega sebe, vendar je tudi odličen kraj za preživljanje časa s prijateljem, vašim partnerjem ali nekom drugim, ki vam je blizu. Za uživanje v čudovitih skupnih trenutkih je gugalnica JUELSMINDE popolna kombinacija. Gugalnica JUELSMINDE je večja v primerjavi z večino drugih visečih mrež in visečih stolov. Zaradi tega bo resnično čudovit osrednji del vašega zunanjega prostora in odličen za zabavo gostov. Usedite se na gugalnico pod baldahinom paviljona in uživajte na prostem v odlični družbi vso poletno sezono. Okrasite svoj prostor z lanternami in lučkami, da ustvarite neverjetno vzdušje, ter uporabite blazine in odeje, da dvignete raven udobja na sam vrh.   

Izvedite več

Novoletna razsvetljava: varnostni nasveti

Nasveti za pravo božično zgodbo v vašem domu in zunaj njega

Modularna vrtna garnitura z več možnostmi postavitve

Uživajte v poletnih večerih z vrtnim kuriščem