Vrtna klop kot dodatek vrtnemu pohištvu

Vrtna klop je priljubljen kos vrtnega pohištva, saj se lahko skombinira z vrtno mizo in služi kot zamenjava za vrtne stole, pa še več sedalne površine pridobite. Vrtna klop je idealna za ureditev udobnega kotička na vrtu ali ob hiši, kjer lahko uživate na soncu in ustvarite dobro vzdušje. Vrtno klop lahko uporabite kot dodatne sedeže, ko imate goste. Vrtna klop je običajno primerna za sedenje 2-3 oseb. Za večje udobje lahko dokupite vrtne blazine. V JYSK-u imamo na voljo veliko različnih modelov vrtnih klopi z in brez hrbtnega naslonjala in naslonjala za roke, tako da je enostavno najti vrtno klop, ki ustreza vašim potrebam in se ujema z vašim drugim vrtnim pohištvom. Vrtne klopi so iz naravnih materialov, aluminija ali umetnega ratana. Poglejte, kako urediti manjši balkon ali teraso.

Večnamenska uporaba vrtne klopi

Odličen primer večnamenskega vrtnega pohištva je vrtna klop. Uporabite jo lahko kot dodatne sedeže, ko imate povabljenih veliko gostov, saj se lahko na vrtno klop usede več oseb kot na vrtne stole. Tako na manjši prostor posedite več oseb. Vrtna klop je primerna tudi kot klubska mizica na terasi ali pa jo uporabite kot udobno sedišče, kamor lahko dvignete tudi noge. Dodate ji le še kakšno vrtno blazino, za sedežni del ali si izberete večjo za ležalnike. Vrtna klop je odličen in lep dodatek na vhodu doma, ali na terasi, kjer lahko spijete kavo in poklepetate s sosedi ali prijatelji. 

Vrste vrtnih klopi

Vrtne klopi so iz umetnega ratana, lesa, jekla ali umetnega lesa. Lesena vrtna klop je klasična izbira zaradi svoje naravne lepote in trajnosti., a potrebuje več vzdrževanja. Kovinska vrtna klop je odporna na vremenske vplive in nudi sodoben videz, prav tako vrtna klop iz pletenega umetnega ratana. Na voljo sta dva modela vrtnih klopi z dvojnim sediščem in mizico vmes, en model klopi ima tudi naslon za lažje sedenje. Ne glede na izbrano vrsto ima vsaka vrtna klop svoje posebne značilnosti, ki lahko zadovoljijo različne estetske in funkcionalne zahteve vrtnega prostora. Ker so vrtne klopi narejene v enakih materialih in dizajnih kot nekatero naše vrtno pohištvo, so odlična izbira za vašo teraso.