Vzmetnice z različnimi vzmetmi, višinami in trdotami

Vzmetnice so izredno pomembne za udoben, kakovosten in dober spanec. Vzmetnice vsebujejo sistem vzmeti (Bonell ali žepkaste), podporo iz različnih materialov (različne pene ali kokos) in prevleko. Jogiji so na voljo v različnih velikostih, kar pomeni, da boste zagotovo lahko našli primerno vzmetnico, ki bo izpolnjevala vse vaše potrebe in bo ustrezala vaši postelji ali pogradu. Nekatere modele vzmetnic lahko naročite po meri v trgovinah. Z rednim obračanjem vzmetnice lahko podaljšate njeno življenjsko dobo. V JYSK-u lahko preizkusite veliko različnih vzmetnic, zato vprašajte naše strokovno osebje v studio ležišč za nasvet, preden se odločite za nakup nove vzmetnice. Pogosto je potrebno kar nekaj tednov, da se vaše telo navadi na novo vzmetnico. Več o možnostih brezplačnega preizkusa vzmetnic GOLD za 100 dni preberite tu. Pripravili pa smo tudi 9 nasvetov v blog zapisu, kako lažje izbrati posteljo in ležišče. Na voljo so vam tudi različni posteljni okvirji, pogradi ter posteljna dna

17 izdelki
  17 izdelki

  Vzmetnice

  Vzmetnice z različnimi vzmetmi

  Bonell vzmeti: Vzmeti bonell imajo obliko peščene ure in so narejene iz debele kovinske žice. Vzmetnice z Bonell vzmetmi imajo čvrsto površino in dolgo življenjsko dobo ter so cenovno ugodne.

  Žepkaste vzmeti: Žepkaste vzmeti so še manjše od vzmeti Bonell. Vsaka vzmet je obdana s tankim žepkom iz blaga, ki jo ščiti pred obrabo, zmanjša hrup in zagotavlja stabilnejšo obliko vzmetnice. Številne podporne točke omogočajo, da se vzmetnica zelo natančno prilagaja telesu in vam nudi vrhunsko udobje.

  Sistem vzmeti je obdan z zaščitnim slojem iz različnih materialov:  

  • Profilirana poliuretanska pena: Pri številnih modelih vzmetnic se uporablja profilirana poliuretanska pena, saj odvaja vlago od kože, če se med spanjem potite.
  • Kokos: Kokos je naravni material, ki se tudi uporablja v vzmetnicah in nudi podporo ter ustrezno zračenje.
  • Spominska pena: Spominska pena v vzmetnicah je prilagodljiv material, ki se natančno prilagaja obliki telesa. Zagotavlja edinstveno podporo in preprečuje težave s prekrvavitvijo ter bolečine v mišicah in sklepih.
  • Lateks: V naprednejših vzmetnicah uporabljamo materiale, kot je lateks, ki izredno dobro diha in nudi tako podporo kot prilagodljivost.

  Trdota vzmetnice

  Niti dva človeka nista popolnoma enaka, zato imamo ljudje različne potrebe glede trdote vzmetnice ali ležišča iz pene. Ena izmed večjih napak pri parih je, da si izbereta enako vzmetnico. Ste velik 190 cm in imate 100 kg? Zato potrebujete različno trdoto vzmetnice kot nekdo, ki je visok 165 cm in ima 64 kg.

  Nekateri ljudje imajo težave s hrbtom, drugi ne. In če imate težave s hrbtom, morate še posebej paziti na izbiro vzmetnice. Več o tem TU.

  Preizkusite ležišče GOLD. Za odločitev imate na voljo 100 dni

  Praviloma traja dlje časa, da se navadite na novo vzmetnico ali ležišče iz pene. Ponujamo vam možnost, da za 100 dni preizkusite novo vzmetnico ali ležišče iz pene GOLD - če niste 100 % zadovoljni vam jo bomo z veseljem zamenjali.
  Preprosto vrnite svojo vzmetnico GOLD ali ležišče iz pene GOLD v trgovino skupaj z računom in izberite drugo - tako enostavno je - pod pogojem, da le-ta ni umazana ali poškodovana.

  Garancija za 100 noči brezskrbnega spanca je možna ob nakupu ene vzmetnice ali ležišča iz pene GOLD in ne velja za posebej kupljene nadvzmetnice.

  Velikost jogijev

   Naši ponudbi najdete sledeče velikosti:

  - jogi 80x190 cm

  - jogi 80x200 cm

  - jogi 90x190 cm

  - jogi 90x200 xm

  - jogi 120x200 cm

  - jogi 140x200 cm

  - jogi 160x200 cm

  - jogi 180x200 cm