Šotor za kampiranje

Šotori so sinonim za svobodo. Ne glede na to, kam vas bo peljala pot, lahko šotor enostavno pospravite in vzamete s sabo. Če vam je všeč robinzonsko kampiranje, potem potrebujete le šotor, ležalno podlogo in spalno vrečo. Če pa imate raje nekoliko več razkošja, potem se boste odločili za napihljivo ležišče ali celo dokupili drugo opremo za kampiranje, na primer hladilno torbo. Ne glede na to, ali iščete cenovno ugoden šotor za obisk glasbenega festivala, prostoren družinski šotor za letne počitnice v kampu ali šotor za taborjenje s svojo družino boste v trgovinah JYSK zagotovo našli šotor zase. Poglejte ideje za kampiranje na domačem vrtu.

4 izdelki
  4 izdelki

  Kampiranje s šotorom

  Za udobno bivanje v naravi smo vam pripravili seznam osnovnih stvari, ki jih potrebujete:

  • Šotor: Izberite primeren šotor glede na število oseb in vremenske razmere. Prepričajte se, da je šotor vodoodporen in enostaven za postavitev.
  • Spalna vreča: Prinesite toplotno izolirano spalno vrečo za spanje v šotoru, primerno za predvidene temperature. Upoštevajte letni čas in podnebje destinacije.
  • Podloga za spanje: Uporabite napihljivo blazino ali drugo podlogo za izolacijo pred hladnim terenom v šotoru. Napihljive blazine so lažje prenosljive in nudijo dodaten udobje. Ne pozabite na zračne črpalke.
  • Kamp oprema za kuhanje: Vključuje gorilnik, posodo, pribor, lonček, skodelico, pribor in plinsko ali drugo gorivo, odvisno od izbire opreme.
  • Oprema za pripravo hrane: Prinesite hrano, ki se lahko pripravi na prostem, ter posode in pribor za pripravo obrokov.
  • Svetilka ali naglavna svetilka: Zagotovite si dobro osvetlitev v šotoru in okoli njega, še posebej ponoči.