Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si 

20-50% popust na izbrane dekorativne in tekstilne izdelke!
Delovni kotiček in predsoba

Kako urediti pisarno in predsobo

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: ureditev predsobe, domača pisarna, škatle za shranjevanje

Ena od pomembnih zadev v vaši domači pisarni je, da se čimprej znebite nereda, ko npr. ne najdete pisal, papirjev ali škarij. Urejenost delovnega kotička pripomore k vaši produktivnosti, obenem pa s pospravljanjem naredite premor od dela, kar vam tudi pomaga k boljšemu počutju in večji energiji, ki jih posledično prinesejo organizirane stvari v domu. 

Pametne rešitve za shranjevanje stvari

Najučinkovitejša metoda pri urejanju doma je shranjevanje in odlaganje stvari na točno določena mesta. Kupite si pohištvo, ki ima vgrajene police ali predale, kamor lahko odložite veliko stvari. Uporabite tudi vertikalen prostor, npr. stenske police ali sami naredite čudovito oglasno desko. Bodite ustvarjalni in uporabite hrbtni del stare slike za citate, otroške risbe ali razne spominke. Košare so idealne za shranjevanje manjših stvari kot so beležke, čopiči ali druga ustvarjalna orodja, ki naj kukajo iz njih, da jih lažje najdete. Če jih zložite v škatel, pa jih označite z nalepkami. 

 
Za našo percepcijo urejenosti prostora je pomemben tudi njegov vizualni izgled. Uporabite usklajene barve dekoracij in škatel za shranjevanje, da bo imela domača pisarna enoten izgled. V prikazanem delovnem kotičku smo uporabili skladne naravne in zemeljske barve, ki prinašajo mirnejšo, a še vedno toliko dinamično atmosfero, da vas popelje v kreativno vzdušje.

Stilsko uredite predsobo

Ko uredite domačo pisarno, je na vrsti predsoba. Če vstopite v dom, kjer naletite na kup nepospravljenih čevljev in razmetanih vrečk, bi se najraje obrnili na petah in odkorakali nazaj domov. Preprosto si organizirajte predsobo na način, da boste v nekaj sekundah vedno imeli urejen vhod v dom.  Hkrati pa bo predsoba videti še čudovita.


Če imate večjo predsobo ali velik hodnik ob vhodu v dom, potem lahko tu postavite enega od poličnikov TRAPPEDAL, kamor lahko odložite košaro za šale, kape in rokavice. Čudovito dobrodošlico gostom pa boste pripravili z izbranim zelenjem in rožami, ki jih lepo razvrstite po poličniku. Veliko polic pa prav pride tudi za odlaganje ključev ali sončnih očal na posebnem pladnju. 


Poličnik lahko uporabite tudi kot predelno steno, če iz vhoda vstopate direktno v dnevno sobo, in tako omejite prostor za predsobo. Tu obesite še ogledalo, položite preprogo in imate na poceni način urejen prostor za odlaganje plaščev, jaken in čevljev.

Več nasvetov za urejen dom poiščite tu.