Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Čudovita terasa udobja z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Cvetlični lončki in laterne so prisotni povsod, tako v dnevnih sobah, jedilnicah, kot tudi na terasah in balkonih. Dodajajo tako eleganco kot prefinjenost k ureditvi prostora, so pa tudi čudovite naravne dekoracije. V svetu se pojavlja trend, ki izpostavlja ročno pletenje, ki se sedaj širi tudi v zunanje prostore. Izdelki, ki izgledajo kot ročno pleteni, prinašajo življenje na terase in balkone s svojimi  teksturami, prefinjenim videzom, hkrati pa so odlična dekoracija. 

Videz ročno pletenih cvetličnih loncev gre lepo skupaj s serijo pohištva UGILT, ki ima prav tako videz prepletenosti na stranskem in hrbtnem delu stola.

 

“Ročno pleteno” ni nujno, da pomeni, da je izdelek iz vrbja ali ratana. Tako da lahko kombinirate izdelke iz različnih pletenih materialov in barv, da ustvarite lepe kotičke na vrtu, balkonu ali terasi. Na spodnji fotografiji smo skombinirali lanterno TAKSVALE iz BAMBUSOVEGA lesa in lanterni iz masivnega akacijevega lesa BROMS.

Poglejte več izdelkov iz kategorije vrtne lanterne.

Lanterne iz različnih materialov

 

Spremenite vaš balkon ali teraso v zasebni kotiček trenda pletenih izdelkov. Cvetlični lonci in korita v naravnem videzu skupaj z rožami in zelišči izgledajo odlično. Priporočamo, da posadite baziliko, origano in rožmarin, da imate vedno sveže začimbe pri roki. In še kakšno trajnico, kot je na primer sivka, saj lepo diši in ima čudovite cvetove. 


V toplih poletnih večerih, o katerih vsi sanjamo, lahko uživate v igrivih sencah in svetobi, ki sijejo iz lantern. Udobno se namestite s skodelico kave/kozarcem pijače in uživajte. Dodajte še kakšno verigo lučk, in čarobna noč je pred vami.

 

 

V JYSK-u vam želimo čudovito sezono uživanja na prostem!

 

Izvedite več

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: izberite ustrezen vrtni zaboj za blazine

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen senčnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole