Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Spletni ponedeljek s popusti 20-60% Klikni TU Naročite na spletu do 13. 12. 22, da bo vaše naročilo dostavljeno pred božičem.

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Čudovita oaza udobja na terasi z lepimi cvetličnimi lonci in lanternami

Cvetlični lončki in laterne so prisotni povsod, tako v dnevnih sobah, jedilnicah, kot tudi na terasah in balkonih. Dodajajo tako eleganco kot prefinjenost k ureditvi prostora, so pa tudi čudovite naravne dekoracije. V svetu se pojavlja trend, ki izpostavlja ročno pletenje, ki se sedaj širi tudi v zunanje prostore. Izdelki, ki izgledajo kot ročno pleteni, prinašajo življenje na terase in balkone s svojimi  teksturami, prefinjenim videzom, hkrati pa so odlična dekoracija. 

Videz ročno pletenih cvetličnih loncev gre lepo skupaj s serijo pohištva UGILT, ki ima prav tako videz prepletenosti na stranskem in hrbtnem delu stola.

Balkon v vrtnim lounge stolom iz lesa in v črni barvi z mehkimi blazinami ter zelene rastline

 

“Ročno pleteno” ni nujno, da pomeni, da je izdelek iz vrbja ali ratana. Tako da lahko kombinirate izdelke iz različnih pletenih materialov in barv, da ustvarite lepe kotičke na vrtu, balkonu ali terasi. Na spodnji fotografiji smo skombinirali lanterno SVANE iz evkaliptusovega lesa, lanterno STRAND iz vrbja in lanterni iz masivnega akacijevega lesa BROMS.

Poglejte več izdelkov iz kategorije vrtne lanterne.

Lanterne iz različnih materialov

 

Spremenite vaš balkon ali teraso v zasebni kotiček trenda pletenih izdelkov. Cvetlični lonci in korita v naravnem videzu skupaj z rožami in zelišči izgledajo odlično. Priporočamo, da posadite baziliko, origano in rožmarin, da imate vedno sveže začimbe pri roki. In še kakšno trajnico, kot je na primer sivka, saj lepo diši in ima čudovite cvetove. 

Pleteni cvetlični lonci in korita  z lanternami na terasi doma


V toplih poletnih večerih, o katerih vsi sanjamo, lahko uživate v igrivih sencah in svetLobah, ki sijejo iz lanterne DUEROST. Udobno se namestite s skodelico kave/kozarcem pijače in uživajte. 

V JYSK-u vam želimo čudovito sezono uživanja na prostem!

 

Izvedite več

Poglejte nekaj lepih idej za osvetlitev terase, balkona in vrta

3 dejavniki, ki so pomembni pri nakupu vrtnega pohištva

Obedovanje na prostem na bolj trajnostnem vrtnem pohištvu

Trendovski vrtni stoli

Poiščite najbližjo JYSK trgovino.

Za pomoč in nasvete se obrnite na JYSK-ove zaposlene in raziščite naš širok asortiman izdelkov v trgovini.