Poglejte vrtno lounge pohištvo

Vrtno lounge pohištvo ima poseben in drugačen dizajn, saj dopolni terase in balkone ter spremeni vaš zunanji kotiček v udobno in čudovito dnevno sobo na prostem. Vrtno lounge pohištvo je primerno tudi za zimske vrtove. V ponudbi so nižje klubske vrtne lounge mizice za teraso, vrtni lounge stoli iz različnih materialov, modularno vrtno lounge pohištvo, ki ga lahko sestavite po svojih zamislih, vrtni lounge ležalniki, počivalniki, dvosedi in trosedi ter tudi vrtne lounge mize. V ponudb je tudi moderen viseč jajček, viseči stol, v dveh barvnih variantah. Vrtno lounge pohištvo je tako v naravnih kot temnejših barvah, zato je idealno za dodajanje barvnih dodatkov, kot so vrtne blazine, lanterne, svečniki in ostali vrtni dodatki. Vrtno lounge pohištvo je trpežno in zato ne zahteva posebnega vzdrževanja ter je modernega dizajna. Cene vrtnega lounge pohištva so vedno ugodne. 

Vrtno lounge pohištvo iz različnih materialov

Pri nakupu novega vrtnega lounge pohištva je dobro upoštevati:

  • Kakšen tip človeka ste? Ali imate dovolj energije in časa za čiščenje ter vzdrževanje vrtnega lounge pohištva? To je ključnega pomena pri izbiri materiala.
  • Kakšno vrtno lounge pohištvo se prilega vašemu stilu ureditve vrta ali terase? Kakšno vrsto materiala in stila ureditve želite?
  • Kakšne so vaše potrebe? Naj bo vrtno lounge pohištvo udobno in praktično ali le lepo na pogled? In ali imate na terasi dovolj prostora tako za kotiček za počivanje z vrtnim lounge pohištvo kot za jedilni kotiček z vrtno mizo in stoli? Če da, potem bi se materiali vrtnega pohištva verjetno morali ujemati.

Pri JYSK-u boste našli veliko izbiro vrtnega lounge pohištva iz jekla, aluminija, vlaknastega cementa, granita, trdega lesa in poliratana. Naše vrtno lounge pohištvo je na voljo v črni, sivi in ​​naravnih barvah. Ustvarite malo življenja in osvežite videz s pisanimi vrtnimi blazinami, okrasnimi blazinami in preprogami za zunanjo uporabo. Več idej za osvetlitev terase najdete tu.


Luksuzna sprostitev na prostem 

Lounge vrtno pohištvo ima več funkcij – z njim lahko med drugim opremimo teraso kot zunanjo dnevno sobo, kjer se lahko sprostite, ali pa izberete lounge vrtno garnituro z mizico, ki je nastavljiva po višini, tako da jo lahko uporabljate kot sprostitveni kotiček in jedilnico hkrati. Slednjo vrtno lounge garnituro lahko ugodno izberete, če na terasi nimate prostora za oba dela.

Poleg tega lahko teraso ali balkon dopolnite z različnimi kosi vrtnega lounge pohištva, ki nudi veliko možnosti za opoldanski spanec, kot so:

Dopolnite teraso z dekoracijami ter za še večje udobje dodajte senčnik, rastline, morda vrtno kurišče, lučke, vrtne blazine, odeje itd. Če vam primanjkuje idej ali navdiha za izbor vrtnega lounge pohištva, si preberite naš vodič.

Praktične rešitve za opremo balkona

Tudi če na balkonu nimate prostora za velike lounge vrtne garniture, ne skrbite, saj vami ni treba sklepati kompromisov. V podjetju JYSK imamo veliko dobrih in praktičnih rešitev za udobno vrtno pohištvo na balkonu.

Izberite na primer:

  • manjše vrtne lounge komplete
  • zložljive ali nakladljive stole
  • majhne vrtne mizice
     

.. ali izberite pametne manjše modulne sestave vrtnega lounge pohištva glede na velikost balkona. Nekateri naši lounge kosi vrtni pohištva so na voljo z ležalnikom, tako da dobite ležalnik in sedežno garnituro v enem kosu pohištva. Lounge tabure se lahko s pridom uporablja kot stolček za noge, mizica in za sedenje.

V blogu smo zbrali ideje za opremo in ureditev balkona.