Pogradi in postelje za otroke

S pogradi zagotovimo dovolj prostora za igro v otroških in mladinskih sobah. Otroci potrebujejo veliko talnih površin, poleg tega pa mora biti otroška soba opremljena s pohištvom tako, da omogoča sesanje vse površine. Zato je zelo pomembno, da izberete ustrezno otroško ali mladinsko posteljo, pograd z. dvonadstropno posteljo ali ustrezen posteljni okvir. Starši se pogosto najraje odločajo za pograde, saj zavzamejo manj prostora kot običajna otroška postelja. Na voljo je tudi kovinska zofa oz. otroška postelja, ter posteljni okvirji v dimenziji 90*200 cm, tudi z izvlečnimi predali, kamor lahko pospravite igrače ali posteljnino in zimske obleke. Ostale posteljne okvirje si poglejte TU.

Vrste pogradov in otroških postelj

Pogradi imajo dve ležišči, ki sta lahko različnih dimenzij. V trgovinah JYSK boste našli tudi posebne modele, kot so družinski pogradi. Družinski pogradi na spodnjem delu zagotavljajo dovolj prostora za večjo in širšo vzmetnico z dimenzijo 120x200 cm ali celo 140/200 cm,  tako lahko na spodnjem ležišču spi več oseb. Pograde lahko uporabite tudi kot postelje za goste v počitniških hišicah.

V ponudbi so tudi otroške postelje v velikosti 90x200 cm in kovinske otroške postelje oz. posteljni okvirji. Seveda pa v JYSK-u najdete vedno odlično ponudbo, z najboljšimi in ugodnimi cenami izdelkov in dostave. Prav tako vam v spletni trgovini nudimo dodaten izbor izdelkov, ki jih lahko kupite le na spletu.