Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Lounge garnitura Langet iz jekla in umetnega ratana
Popolna lounge garnitura za uživanje na terasi
Lounge garnitura TAMBOHUSE iz aluminija in umetnega ratana

Oblikujte si svojo oazo udobja in miru na vrtu z vrtno lounge garnituro

Poletje je čas za sprostitev in preživljanje dolgih dni na prostem. Zakaj torej na njem ne bi postavili vrtno lounge garnituro, ki bi vam zagotavljala podobno udobje kot vaša dnevna soba? Vrtna lounge garnitura je odlična izbira, če želite ustvariti elegantno okolje za prijetne, sproščujoče poletne večere.

LOUNGE GARNITURA ZA VSAKO TERASO, BALKON ALI VRT

Ker ponujamo vrtne lounge garniture različnih velikosti in materialov, boste zagotovo lahko našli pravo za svoj okus in tako vrtu ali terasi dali svoj lasten pečat. Poskusite na primer kombinirati ležalnike, dvosede ali trosede in nizke mizice, da boste ustvarili sproščeno vzdušje na terasi.

JYSK-ove vrtne lounge garniture so narejene iz kombinacije kovine, kot sta aluminij in jeklo, in ročno pletenega umetnega materiala. Vsaka garnitura vključuje vzdržljive blazine s trpežnimi prevlekami, zaradi katerih je pohištvo mehko in udobno za sedenje ter je vodoodporno in ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

JYSK-ove vrtne lounge garniture so zaradi svojega udobja in dizajna najprimernejša izbira za vrt, lahko pa jih uporabljate tudi v zimskih vrtovih, čakalnicah, večjih dnevnih sobah in podobnih prostorih.

PRIJAVA NA E-NOVICE

Visa Mastercard