Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Brezplačna dostava do 28. februarja na JYSK.si ob spletnem nakupu v vrednosti 300,- EUR ali več 

Oblikujte si udoben kotiček na vrtu z JYSK-ovim vrtnim kompletom

Poletje je čas za sprostitev in preživljanje dolgih dni na prostem. Zakaj torej na njem ne bi postavili vrtnega kompleta, ki bi vam zagotavljal podobno udobje kot vaša dnevna soba? Vrtni komplet je odlična izbira, če želite ustvariti elegantno okolje za prijetne, sproščujoče poletne večere.

Ker ponujamo vrtne komplete različnih velikosti in materialov, boste zagotovo lahko našli pravega za svoj okus in tako vrtu dali svoj lasten pečat. Poskusite na primer kombinirati ležalnike, kavče in nizke mizice, da boste ustvarili sproščeno vzdušje na terasi.

JYSK-ovi vrtni kompleti so narejeni iz kombinacije kovine, kot sta aluminij in jeklo, in ročno pletenega plastičnega materiala. Vsak komplet vključuje vzdržljive blazine s trpežnimi prevlekami, zaradi katerih je pohištvo mehko in udobno za sedenje ter je vodoodporno in ne potrebuje posebnega vzdrževanja.

JYSK-ovi vrtni kompleti so zaradi svojega udobja in dizajna najprimernejša izbira za vrt, lahko pa jih uporabljate tudi v zimskih vrtovih, čakalnicah, večjih dnevnih sobah in podobnih prostorih.

E-novice

Visa Mastercard