Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Vsi izdelki iz kataloga po polovični ceni

Black Friday v JYSK-u

Black Friday 2021

Datum:

Kategorija: Razno

Tags: črni petek, black friday, spletni nakup, črni petek v JYSK-u, black friday v JYSK-u

Kaj je Black Friday oz. črni petek? Zelo na kratko povedano je to odlična priložnost za nakupe z velikimi popusti za kupce. Veliko trgovin ima daljši delovni čas ali akcijske ponudbe, ki trajajo tudi več dni.

Akcija Black Friday poteka ponavadi četrti petek v novembru. Nakupovanje na črni petek je odlična priložnost za kupce, da nakupijo božična darila še pravi čas po zares ugodnih cenah. Z drugimi besedami črni petek pomeni uvod v božično nakupovanje.

Tudi v JYSK-u bomo imeli res dobre ponudbe na črni petek. Nakupovanje na Black Friday 2021 v JYSK-u se bo začelo že 24. novembra.

Vpišite se za prejemanje e-novic, da boste na tekočem s ponudbami za akcijo Black Friday

Prijava

Tradicija odličnih ponudb

Tradicija nakupovanja na črni petek izhaja iz ZDA, kjer so ponujali res fantastične popuste že v 90.-tih letih. Črni petek sledi takoj za ameriškim praznikom zahvalni dan in veliko zaposlenih v javni upravi je prostih na črni petek, ki je zadnji praznik pred božičem. Velike trgovinske verige pripravljajo posebne božične parade v ta namen.

Tradicija nakupovanja na Black Friday je zdaj razširjena po vsej Evropi, kjer kupci uživajo v norih popustih na četrti novembrski petek - pa četudi niso na dopustu ali dela prosti.

Zakaj se ta nakupovalni praznik imenuje Black Friday?

Američani so poimenovali to nakupovanje "Black Friday" oz. črni petek. Ime naj bi imelo negativen pomen, a ni tako. Ime izhaja iz Philadelphije, kjer so ga tako označili zaradi neznosne gneče na cestah in v trgovinah na ta četrti petek v novembru, a trgovine si s tem povečajo prodajo. 

Na Black Friday beležijo trgovine največjo prodajo v vsem letu, a tudi na račun res odličnih in najboljših ponudb v letu.

Prednosti akcije Black Friday na spletu

Če se želite izogniti gneči v trgovinah na črni petek, naročite in kupite izdelke kar v spletni trgovini, kjer so odlične ponudbe za kupce.