Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

AKCIJA:17. - 21. 4. 24! Že nad 200 eur BREZPLAČNA DOSTAVA na JYSK.si (za dostave na dom od 8-16h) 
Trenutno so možne zamude pri dostavi spletnih naročil.

Vrtno pohištvo na terasi v deževnem dnevu

Deževni dnevi so idealni za načrtovanje teras in balkonov

“Deževni dnevi in ponedeljki me vedno spravijo v slabo voljo”, je skupina Carpenter pela že pred leti in tudi v spomladanskih ter poletnih mesecih nas lahko preseneti slabo vreme. Oblačne in deževne dni pa namesto za jadikovanje raje izkoristite za načrtovanje preureditev teras ali balkonov, mogoče morate le dokupiti le kakšen nov kos novega vrtnega pohištva ali nekaj novih vrtnih dodatkov.

Imate prenatrpano teraso ali balkon?

Če imate prenatrpano teraso ali nepraktično postavitev vrtnega pohištva, dobro premislite, kako ga optimalno razporediti. Na primer: imejte direkten dostop do vrtne mize ali žara, da ne boste morali iti okoli ležalnika. Poskrbite za dobro razporeditev pohištva za obedovanje na prostem, tako kot imate urejeno jedilnico v vašem domu.

Mogoče je vaše vrtno pohišvo preveliko za vaš zunanji prostor. Razmislite o tem, da bi bila za vas boljša izbira bistro vrtni set z manjšo vrtno mizo in nakladljivimi stoli ali celo zložljiv vrtni komplet .

Leseno vrtno pohištvo z mizo in dvema stoloma na terasi

 
Vam mogoče na terasi manjka le dovolj prostora za shranjevanje? Uporabite vrtne zaboje za shranjevanje igrač in ostalih dodatkov.


Imate premalo vrtnih stolov?

Premislite, ali imate dovolj stolov, ko vas obiščejo prijatelji ali sorodniki? Dokupite lahko dodatne vrtne stole, ki naj bodo zložljivi ali nakladljivi, saj zavzamejo manj prostora pri shranjevanju. Lahko pa se odločite za vrtno klop.


Če želite vedeti več o tem, kako vzdrževati različno vrtno pohištvo glede na vremenske pogoje, preberite naš vodič. Mogoče je sedaj ravno pravi čas, da se odločite za vrtno pohištvo iz materiala, ki ga je lažje vzdrževati, kot sta npr. umetni les ali umetni ratan.


Če želite dodati vaši terasi živahnost, izberite vrtne stole in senčnike v veselih barvah.


Kako ustvariti “hygge” na terasi?

Je vaša terasa dovolj udobna za umiritev od vsakdanjega ritma? Kako urediti “hygge” vzdušje na terasi? "Hygge" vzdušje je najpreprostejše pričarati z različnimi dodatki: blazinami, lanternami, cvetličnimi lončki, verigami lučk in ostalimi dodatki, s katerimi ustvarite domačnost na vaši terasi in balkonu.

Ko dežuje, postavite cvetlične lončke na prosto, da jih deževnica dobro zalije. Deževnica je mehka voda in blagodejno vpliva na rastline.

Poiščite še dodatne ideje za zeleno teraso.


Ko je v oblačnih dneh svetloba slabša, razmislite tudi o tem, kateri kotički na terasi ali balkonu potrebujejo več svetlobe. V dele teras, ki jih želite osvetliti ali le poudariti kakšen detajl, umestite svetilke na baterije, lanterne ali solarne svetilke.

 

 

Želimo vam veliko veselja in sprostitve na vaši terasi ali balkonu.

 

Izvedite več

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Vodič: Poiščite ustrezen sečnik za teraso ali balkon

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati popolno vrtno lounge garnituro

Kako izbrati nove vrtne stole

Kako izbrati nove vrtne stole

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo

Vodič: kako izbrati čudovito in praktično vrtno mizo