Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Notranjost garderobnih omar

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare

Ko izbirate moderno garderobno omaro za vaš dom, je verjetno vaša prva skrb, da bo po dimenzijah ustrezala v izbrani prostor. Izgled in barva sta ravno tako pomembna dejavnika pri izbiri omare, velikokrat pa je spregledana notranja razdelitev garderobne omare. Poleg osnovnih dejavnikov lahko na izbiro omare vpliva še marsikaj. Zakaj ne bi smel tudi vaš življenjski slog vplivati na izbiro vaše omare? Ste morda modni navdušenec ali navdušenka, varčen kupec ali delite omaro še z nekom? V spodnjem zapisu vam bomo predstavili nekaj idealnih rešitev za vas.
 

Garderobna omara za vso družino

Naše priporočilo: 3-vratna omara HAGENDRUP

Če radi nakupujete in imate veliko oblačil, potrebujete zelo prostorno garderobno omaro z veliko policami, drogom za obešanje in dodatnim zgornjim prostorom. Ste zbiralec/ka oblačil, čevljev in dodatkov, ki dodaja vsako sezono nekaj novih oblačil v svojo garderobno omaro? Ali živite z družino v manjšem enosobnem stanovanju ali garsonjeri in si delite garderobno omaro? Potem je omara HAGENDRUP idealna za vas, saj ima dovolj prostora. V njej lahko shranite poslovna oblačila, oblačila za prosti čas, salonarje ali gumijaste čevlje. 
 

Ste praktična oseba – in nakupujete, le če morate

Naše priporočilo: omara z 2-vrati JUNGEN 

Puloverje in oblačila iz neobčutljive tkanine lahko zložite na police omare, saj se oblačila ne bodo zgubala, s tem pa boste privarčevali pri prostoru. Če je vaša garderoba sestavljena večinoma iz pletenin in jeansa, je omara JUNGEN z dvojnimi vrati več kot primerna za vas. Na eni strani je omara razdeljena na pet razdelkov s policami, na drugi strani pa je viseč drog, kamor lahko obesite vaše jakne, hlače, itd. Poglejte si tudi blog o tem, kako do reda v omari in trajnostne uporabe oblačil.
 

Visoka garderobna omara s predalniki


Garderobna omara za dve osebi

Naše priporočilo: omara s 3-vrati JENSLEV

Če delite garderobno omaro z vašim partnerjem in če oba nosita pretežno poslovna oblačila, kot so srajce, bluze in krila, je omara JENSLEV s tremi vrati primerna za vas. Viseči drog je v dveh delih omare, torej za vsakega eden, kamor lahko obesita formalna oblačila. Tretji del garderobne omare s policami pa si lahko delita. V osrednjem delu omare je še predalnik, kamor lahko shranite kape, škatle in podobne stvari.

 

Ali obožujete čevlje?

Naše priporočilo: omara s 3-vrati MANDERUP

Ali zavidate Carrie Bradshaw, ki se je lahko sprehodila po svoji omari? Veliko ljudi deli isto strast za čevlji kot glavna igralka filma Seks v mestu (Sex and the City). Z devetimi kvadratnimi predelki, od tega jih je šest na dnu, je omara MANDERUP odlična za tiste, ki ste zasvojeni s čevlji. Je ena od redkih omar, ki imajo police na dnu, kar je idealno za shranjevanje škatel za čevlje. V vmesnih predelkih lahko zložite oblačila. Poleg teh predelkov pa sta v omari še dva viseča droga za obleke, jakne, srajce ali bluze.
 


Garderobna omara za modne navdušence

Naše priporočilo: omara s 4-vrati FREDENSBORG

Omara za spalnico s štirimi vrati FREDENSBORG je primerna za shranjevanje elegantnih oblek, dolgih kril, usnjenih jaken, vseh vrst jeansa, kratkih majic, poslovnih oblačil, tankih puloverjev, bluz itd. Z vsako novo sezono in vsakim modnim trendom mora biti vaša garderobna omara pripravljena na nova oblačila, zato je ena od rešitev velika omara FREDENSBORG s štirimi vrati. Ima viseč drog, kamor lahko obesite dolge obleke ali krila, jakne in puloverje ter štiri police na vsaki strani omare. Tu lahko shranite različne kose oblačil. Dva široka predala pa ponujata odličen prostor za dodatke, kot so npr. nogavice, šali itd. 
 

 

 

Odlični dodatki za omare

Za nekatere modele omar imamo na voljo različne dodatke: police, vgradne predale, mehka zapirala drsnih vrat, mrežni vstavek itd:

Izvedite več

Kako urediti pisarno in predsobo

Kako urediti pisarno in predsobo

Nasveti za ureditev bralnega kotička in knjižnih polic

Nasveti za ureditev bralnega kotička in knjižnih polic

Ideje in pametne rešitve za shranjevanje v predsobi

Ideje in pametne rešitve za shranjevanje v predsobi

Nasveti za urejeno in zračno spalnico

Nasveti za urejeno in zračno spalnico