Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

Zaradi povečanega obsega spletnih naročil kupce prosimo za strpnost in razumevanje zaradi zamud pri dostavi in daljšega odzivnega časa Službe za pomoč kupcem.
>TU< preberite vse o varnostnih ukrepih, odpiralnem času trgovin in nakupu na JYSK.si 

20-50% popust na izbrane dekorativne in tekstilne izdelke!
Garderobne omare v več barvah in različnih dizajnih

Kako pravilno izbrati notranjost garderobne omare

Datum:

Kategorija: Shranjevanje

Tags: garderobna omara, omara za spalnico, omara z drsnimi vrati, ureditev notranjosti omare

Ko izbirate moderno garderobno omaro za vaš dom, je verjetno vaša prva skrb, da bo ustrezala po dimenzijah v prostor, kamor jo nameravate postaviti. Izgled in barva sta ravno tako pomembna dejavnika, velikokrat pa je spregledana notranjost omare. Zakaj pa ne bi smel vaš življenjski slog vplivati na izbiro vaše omare? Ste modni navdušenec ali navdušenka, varčen kupec ali delite omaro še z nekom? V spodnjem zapisu vam bomo predstavili nekaj idealnih rešitev za vas.
 

Moderna garderobna omara za vso družino

Naše priporočilo: 3-vratna omara HAGENDRUP

Če radi nakupujete in imate veliko oblačil, potrebujete zelo prostorno omaro. Ste zbiralec/ka oblačil, čevljev in dodatkov, ki dodaja vsako sezono nekaj novega v svojo omaro? Ali živite z družino v manjšem stanovanju in si delite garderobno omaro? Potem je omara HAGENDRUP idealna za vas, saj ima dovolj prostora. V njej lahko shranite poslovna oblačila, oblačila za prosti čas, salonarje in gumijaste čevlje. 
 

 

Omara za elegantna oblačila in obleke

Naše priporočilo: omara z drsnimi vrati ONSTED

Ko si organizirate vašo omaro, je dobro vedeti, kako ravnati z različnimi vrstami oblačil, ki so iz različnih materialov. Elegantne obleke, moderna krila, stilske jakne in ostale kose oblačil iz občutljivih materialov je najbolje obesiti v omaro na obešalnikih. Če je večina vaših oblačil takšnih, si izberite omaro z drsnimi vrati ONSTED.

Obe strani omare imata drog in zgornjo polico. Če potrebujete dodatne razdelke v omari, lahko dokupite dodatne police ali dodatek s predali, ki je oblikovan posebej za serijo omar ONSTED. Kot dodatna prednost omare lahko omenimo drsna vrata, kar je pomembno, če morate varčevati pri prostoru.
 

 

Ste praktična oseba – in nakupujete, le če morate

Naše priporočilo: omara z 2-vrati VEDDE

Puloverje in oblačila iz neobčutljive tkanine se lahko zloži na police, oblačila se ne bodo zgubala, s tem pa boste privarčevali pri prostoru. Če je vaša garderoba sestavljena večinoma iz pletenin in jeansa, je omara VEDDE z dvojnimi vrati več kot primerna za vas. Na eni strani je razdeljena na pet razdelkov s policami, na drugi strani pa je viseč drog, kamor lahko obesite vaše jakne, hlače, itd.
 


Omara za dva

Naše priporočilo: omara s 3-vrati VEDDE

Če delite vašo garderobo z vašim partnerjem in če oba nosita pretežno poslovna oblačila, kot so srajce, bluze in krila, je omara VEDDE s tremi vrati primerna za vas. Viseči drog je v dveh delih omare, torej za vsakega eden, kamor lahko obesita formalna oblačila. Tretji del omare s policami pa si lahko delita. Nad visečima drogoma je še polica, kamor lahko shranite kape, škatle in podobne stvari.

 

Ali obožujete čevlje?

Naše priporočilo: omara s 3-vrati MANDERUP

Ali zavidate Carrie Bradshaw, ki se je lahko sprehodila po svoji omari? Veliko ljudi deli isto strast za čevlji kot glavna igralka filma Seks v mestu (Sex and the City). Z devetimi kvadratnimi predelki, od tega šest na dnu, je omara MANDERUP odlična za tiste, ki ste zasvojeni s čevlji. Je ena od redkih omar, ki imajo police na dnu, kar je idealno za shranjevanje škatel za čevlje. V vmesnih predelkih pa lahko zložite oblačila, poleg teh predelkov pa sta v omari še dva viseča droga za obleke, jakne, srajce ali bluze.
 


Omara za modne navdušence

Naše priporočilo: omara s 4-vrati VINDERUP

Omara za spalnico s štirimi vrati VINDERUP je primerna za shranjevanje elegantnih oblek, dolgih kril, usnjenih jaken, vseh vrst jeansa, kratkih majic, poslovnih oblačil, tankih puloverjev, bluz itd. Z vsako novo sezono in vsakim modnim trendom mora biti vaša omara pripravljena na nova oblačila. Ena od rešitev je velika omara VINDERUP s štirimi vrati. Ima dva viseča droga, kamor lahko obesite dolge obleke ali krila, jakne in puloverje ter štiri široke police, ki vam pomagajo pri shranjevanju različnih kosov oblačil. Trije široki in nizki predalniki pa ponujajo odličen prostor za dodatke, kot so npr. nogavice, šali itd. 
 


Ali imate tudi vi kakšen nasvet za ureditev vaše omare? Napišite ga k spodnjem komentarju!