Uporabni notranji roloji za okna

Notranji roloji, ki jih uporabljamo kot zaščito pred pogledi na oknih, imajo kroglično vrvico za lažje upravljanje. Širino rolojev lahko skrajšate. Ob opisu izdelka poglejte videoposnetek, kjer vidite, kako se roloje namesti. Roloji so v kompletu z nosilcem za namestitev na steno ali strop. Več o montaži in izbiri rolojev ter zaves si preberite TU. Roloji so lahko nadomestek za notranje žaluzije, odlično zamejijo poglede in hkrati tudi omejijo hrup in omejijo mraz in vročino v prostoru. Roloji so idealni tudi za plastenje zaves ob oknu, saj tako ustvarite tako pratičen kot dekorativen dodatek doma.

3 izdelki
  3 izdelki

  Zakaj so notranji roloji za dnevno svetlobo dobra izbira

  Notranji roloji za okna so več kot le zavese. Poleg tega, da omogočajo nadzor svetlobe in atmosfere v prostoru, pozimi prispevajo k ohranjanju toplote. Notranji roloji imajo dodano vrednost pri izolaciji hrupa, kar je še posebej uporabno v mestnih območjih. Glede na številne možnosti pri izbiri rolojev, kot so vrsta materiala ali namen, so ključni element sodobne dekoracije doma. Vse več lastnikov hiš in stanovanj prepoznava njihove številne prednosti. Na voljo imate tudi zatemnitvene ali dvojne roloje za okna.

  Lastnosti JYSK-ovih notranjih rolojev za okna

  Notranji roloji za okna podjetja JYSK so na voljo v posebnih dimenzijah od 45x170 cm in širši ter v treh elegantnih barvah: peščeni, sivi in ​​umazano beli. Poleg tega, da zavzamejo minimalno prostora, jih je mogoče nastaviti vodoravno za dodatno kontrolo svetlobe. Ker so zasnovane kot svetlobni roloji, so še posebej primerne za prostore, ki potrebujejo več dnevne svetlobe, kot so kuhinje ali dnevne sobe. Z lahkoto se prilegajo različnim stilom dekoriranja in zagotavljajo dodatno raven funkcionalnosti. Širina roloja je prilagodljiva.

  Nasveti za vzdrževanje rolojev

  Vzdrževanje rolojev je preprosto in ne zahteva veliko časa. Dovolj je, da jih obrišete s suho krpo ali po potrebi uporabite sesalec z ustrezno krtačo. Material, iz katerega so izdelani, je odporen proti prahu in ne zbledi zlahka, kar zagotavlja dolgo življenjsko dobo. Samo upoštevanje osnovnih smernic vzdrževanja bo dovolj, da bodo vaši notranji roloji videti kot novi.