Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Nakupujte na največji nakupovalni praznik: dan samskih, Singles' Day

Nakupujte na največji nakupovalni praznik: Singles' Day (dan samskih)

Datum:

Kategorija: Razno

Tags: singles' day, dan samskih, največji nakupovalni dan

Verjetno že poznate Črni petek (Black Friday) in Spletni ponedeljek (Cyber Monday) - največje nakupovalne dneve v letu. Črni petek je uvod v božično nakupovanje, spletni ponedeljek  (Cyber Monday) pa mu sledi in je največje spletno nakupovalno doživetje z odličnimi ponudbami. Dan samskih oz. angleško poznano kot "Singles' Day" pa se prične že prej, 11. novembra.
 

Dan samskih (Singles' Day) izhaja iz Kitajske

Singles' Day  izhaja iz Kitajske, pojavil pa se je v 90.-tih letih. Ideja se je porodila štirim samskim študentom na nandžinški univerzi, ki so za protiutež ljubezenskemu prazniku valentinovemu ta dan izbrali zaradi simbolike enk. Na dan samskih (Singles' Day) se samski ljudje srečujejo na zabavah in prireditvah. Hkrati pa je ta dan postal največji nakupovalni dan na svetu - tako v fizičnih kot v spletnih trgovinah. Tako kot se obdarujejo pari na valentinovo, se lahko obdarite s stvarmi in izdelki, ki si jih želite - zelo pogosto po fantastično nizkih cenah. Na ta dan se lahko razvajate - pa če ste samski ali ne. 

 

Dan samskih v JYSK-u (Singles' Day): 11. - 17. 11. 2021

Tudi v JYSK-u lahko najdete odlične ponudbe na dan samskih. Sledite odličnim ponudbam na našem spletu, kjer lahko najdete neverjetne popuste. Lahko se tudi vpišete za prejemanje e-novic in boste tako obveščeni o vseh odličnih ponudbah in akcijah.

Person shopping online
 

Več o dnevu samskih (Singles' Day)

Singles' Day so sprva praznovali le mladi, kasneje pa se je razvil v praznik žensk in moških. Vsako leto se praznuje točno na 11. novembra, ker ta dan vsebuje simboliko štirih enic (11/11) – in predstavlja štiri študente nandžinške univerze. Počasi se je praznik širil po svetu.