Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Okrasna blazina s črtami, okrasna blazina v modri barvi, svetilka na baterije, cvetlični lončki, zelena vaza, pletena košara in modra odeja

Narava je navdih za dekoracije nove kolekcije Nordic Mood

Datum:

Kategorija: Inspiracija, Kolekcije Nordic Mood

Tags: kolekcija Nordic Mood, novi izdelki, novosti, dekoracije, okrasne blazine, vaze, cvetlični lončki

Tokratna nova kolekcija Nordic Mood je navdihnjena z neskončnimi prostranstvi belega ledu in snega na Grenlandiji - globokim, modrim oceanom, rjavo zemljo in različno oblikovanimi skalami. S prvobitno naravo, kamor človek še ni posegel.

"Intenzivno delamo z naravnimi odtenki barv, pa tudi z ročno oblikovanim videzom izdelkov, izdelanih iz betona in pletenega bambusa," je povedala Tina Nymann, nabavnica kategorije izdelki za dom v podjetju JYSK.

Ta minimalističen videz vnaša mirnost in harmonijo v vašo notranjo dekoracijo. Naravne in temne barve na izdelkih, kot je cvetlični lonček MANDRUP, so uravnotežene s predmeti, kot je svetilka MINGUS iz bambusa.

Cvetlična lončka z umetno rastlino in svetilko ob oknu


Tekstilni izdelki v naravnih barvnih odtenkih

Tekstilni izdelki, kot sta na primer odeja krpanka VALMUE in okrasna blazina HORNFIOL, so v temnejših barvah, da vas spomnijo na bolj dramatične elemente narave. "Tekstilne izdelke je mogoče kombinirati na različne načine in z raznimi dekoracijami, saj se ujemajo skoraj z vsem," zaključi Tina.

Pletena košara z modro odejo krpanko


Vodič: Kako izbrati ustrezno vazo za različne priložnosti

O kolekciji Nordic Mood

Štirikrat letno naš oddelek za razvoj in dizajn izbere izdelke za trendovsko kolekcijo z imenom Nordic Mood.

Kolekcija Nordic Mood je na voljo od 13. julija na spletu in v JYSKovih trgovinah.