Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Nova Nordic Mood kolekcija, januar 2019

Nova Nordic Mood kolekcija: tople barve in zanimive oblike

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: inspiracija, dekoracija, nordic mood, notranji dizajn

Včasih je verjetno pravi izziv, da najdete ustrezno dekoracijo za vaš dom. Tukaj smo vam pripravili nekaj idej! Oblikovali in sestavili smo novo Nordic Mood* kolekcijo z izdelki, se med seboj ujemajo in se enostavno vklopijo v vaš obstoječi notranji dizajn. 

Zmanjšali smo barvitost kolekcije.

Opečnati in rjavkasti odtenki namreč ustvarijo ravnotežje v kolekciji, ki bo na vojo od 30. januarja, v trgovinah pa bo razstavljena od 12. februarja.

Ti različni odtenki se bodo pojavili na steklu, kovini in mehkem tekstilu.


V kombinaciji z hladnimi materiali, kot je npr. cement, predstavljajo topel element kolekcije. Še vedno pa izražajo skandinavski stil notranjega dizajna. 


V ospredju so tudi oblike, glavno vlogo pa v letu 2019 igrajo organske in okrogle.

Zelene rastline prinašajo življenje v opečnate barvne odtenke in tako pozdravljajo prihajajočo pomlad. Zeleni odtenki in nianse izražajo topel, zemeljski in skandinavski stil ureditve doma. Izdelke iz kolekcije boste lahko po zgoraj omenjenem datumu lahko našli razstavljene na posebnih kotičkih v naših trgovinah. Tako razstavljeni vam ponujajo ideje za ureditev doma in je lep način predstavitve skupnega ujemanja naših izdelkov.

Informacija o kolekciji NORDIC MOOD 

*Nordic Mood pomeni nordijsko vzdušje v domu. Štirikrat letno naš oddelek za razvoj in dizajn izbere izdelke za trendovsko kolekcijo z imenom Nordic Mood.

Kolekcija Nordic mood je na voljo le omejeno obdobje.