Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna
Svetilka VILIUS je ena od priljubljenih izdelkov kupcev

Opremljanje doma s priljubljenimi izdelki kupcev

Datum:

Kategorija: Inspiracija

Tags: priljubljeni izdelki kupcev, ocena izdelka, opremljanje doma, pohištvo

Podjetje JYSK dobavlja Dancem visoko kakovostno skandinavsko pohištvo že skoraj 40 let in v Sloveniji že več kot 10 let.

Ponosni smo na komentarje in ocene izdelkov s strani kupcev, kot so npr. "Fantastičen kos pohištva" (poličnik VANDBORG), "Odličen izdelek :)" (Svetleča škatla TORLEIF) in "Zelo lepo, ne obžalujem izbire" (Omara VEDDE), saj so naše izdelke ocenili z oceno 4,3 od 5.

V blogu vam predstavljamo seznam najbolje prodajanih in najljubših izdelkov kupcev*

Dekoracije in svetila

Z lepimi dekoracijami naredimo dom še lepši in udobnejši za bivanje. Naša kategorija dodatkov in izdelkov za dom je izredno priljubljena in vaza FOSS je dobila najvišjo oceno 5. Kupec jo je na JYSK.si opisal z besedami: "Zelo vsestranska vaza. Kupil sem jo za darilo, potem pa obdržal zase".


Drugi kupec je na JYSK.si opisal polico GARD s temi besedami: "Kupil sem štiri kose in jih obesil ob štedilniku za olje in začimbe. Mislim, da izgleda izredno lepo".

Svetleča škatla TORLEIF je prav tako izredno priljubljena pri kupcih - iz več razlogov: "Čudovit izdelek. Največji plus zame je, da je na baterije in ne potrebuje kablov".

Tudi svetilka VILIUS je zelo iskana: "Daje primerno svetlobo, saj ne zaslepi oči. Enostavno jo je sestaviti. Tako je lepa, da smo nato kupili še eno za drug prostor v naši hiši".


Več o naši kakovosti preberite tu.

Pohištvo in opremljanje doma

Naša omara VEDDE je eden izmed najbolj prodajanih izdelkov, seveda zaradi dobrega razloga: "Izredno lepa, ne obžalujem nakupa. Ima veliko prostora, dovolj za dve osebi. Zelo mi je všeč!!!"

Klop VANDSTED ima tipičen skandinavski dizajn in je odlična za odlaganje ter je lep dekoracijski kos pohištva. Kupci jo uporabljajo tako na hodniku, predsobi, spalnici in kot tudi drugje v hiši. "Resnično izredno čudovita klop, lepe barve in dobro oblazinjenje. Ter hitra dostava."

Navdušeni smo tudi nad dejstvom, da naši kupci komentirajo, da je njihov nov JYSK-ov kos enostavno sestaviti. Poleg tega vidijo tudi dodane vrednosti izdelkov, kot je v primeru klubske mizice LEJRE: "Enostavna za sestavit! Všeč so mi zaobljeni robovi. In navdušen sem nad tem, da so pod noge mizice dodali posebne blazinice".


Pohištvo za pisarne

Z JYSK-ovimi izdelki lahko popolnoma opremite svojo domačo pisarno. Pisalna miza VANDBORG ima sledečo oceno na JYSK.si: "Odlična miza. Preprosta montaža in lahka za premikanje." Poličnik iste serije pohištva je dobil komentar: "Odličen, uporaben ter stabilen, imam jih več kosov".

Dodajte v vašo pisarno še pisarniški stol ABILDHOLT in imeli boste komplet najljubših izdelkov: "Odličen pisarniški stol z odličnim oblazinjenim sedežnim delom. Z dobro ledveno podporo. Čudovita siva tekstilna prevleka je nevtralnega videza in tako lahko postavimo stol tudi v dnevno sobo."


Še več ocen in komentarjev kupcev najdete na spletni strani Priljubljeni izdelki kupcev.

* Izbor izdelkov temelji na ocenah kupcev in prodajnih rezultatih iz obdobja od junija do oktobra 2018. Ocene so zbrane iz vseh držav JYSK NORDIC-a: Danske, Švedske, Norveške, Finske, Poljske, Češke, Madžarske, Slovaške, Nizozemske, Slovenije, Velike Britanjije, Hrvaške, BIH, Ukrajine, Romunije, Bolgarije, Grčije in Belgije.