Košarica

Vaša košarica je prazna

Košarica

Vaša košarica je prazna

BREZPLAČNA DOSTAVA na dom za spletne nakupe nad 400 eur (za dostave od 8-16h)

 

Dnevna soba/jedilnica s stensko omarico v roza barvi, sivim kavčem, pregrado iz bambusain sivimi stoli

MINDFUL GARDEN - trend s pozitivno vibracijo

V JYSK-u smo pripravili tri trende, ki so temelj novega asortimana za zimo 2021: INFUSION, MINDFUL GARDEN in RESET BASIC.

S pozitivnim in odprtim pristopom do oblikovanja klasičnega stila na sodoben način daje trend MINDFUL GARDEN poudarek življenju doma. Če se selite v majhen dom, obstaja veliko načinov, kako ustvariti več prostora in svoj dom spremeniti v prijeten in oseben prostor. Na mizo postavite eno samo vazo ali eno svečo, se naslonite na dvosed LISELEJE in si privoščite razkošje.

Dvosed iz ratana s sedežnimi blazinami in okrasnimi blazinami, odeja in okrogla klubska mizica


Dizajn tega trenda ustvarja harmonične kompozicije in jukstapozicije, kar pomeni, da so predmeti postavljeni drug poleg drugega. V trendu najdemo kombinacije materialov kovina in steklo, ki poskrbita za industrijski izgled. Roza barva stenske police ASSENS pa dodaa industrijskemu stilu malček ženske note. 

Stenske police v roza barvi s steklenimi skledami, skodelicami in škatlami


Enak učinek lahko dosežete tudi s kombiniranjem pohištva v različnih materialih. Kombinirajte toaletno mizoico SAKSILD iz bambusa z oblazinjenim taburejem GISLEV, ki ima prostor za shranjevanje. 


V majhnem domu lahko dodatno izkoristite omejen prostor tako, da ustvarite ločena predela z uporabo zaslona za preoblačenje, ​​kot je LANGEBJERG, ki lahko služi kot pregrada za dve različni sobi, npr. jedilnico in spalnim delom.

Pregrada za preoblačenje iz bambusa služi kot pregrada med jedilnico in spalnim prostorom

 

V trendu MINDFUL GARDEN so v ospredju printi in raznolike površine izdelkov, da v notranjih prostorih ustvarimo prijetno atmosfero. Siva raztegljiva sedežna garnitura PARADIS je idealna za majhna stanovanja in z nekaj blazinami in odejo postane še bolj prijetna. 

Stenska omarica v roza barvi, siva raztegljiva zofa in klubski mizici v temno rdeči barvi


Rože in cvetlice se na veliko vračajo kot trendovski element, vendar v kombinaciji s travami in v neukročenih kompozicijah ustvarjajo očarljivo doživetje. Šopek dajte v rustikalno posodo ali vazo, kot je YNGVE, ali pa se omejite na eno samo vejico ali cvetlico v elegantni vazi DENNO.

Dve pisalni mizi iz bambusa kot jedilna miza in jedilniški stoli


Barve so nove in si zaslužijo, da so vsakdanji del naše zavesti. Še vedno so v ženskih odtenkih, kot je prašna roza barva, ki jo najdete na stenski omarici LOOK IN.

Roza stenska omarica


Z eno nogo v preteklosti in drugo proti prihodnosti so ti zimski barvni toni težko določljivi, kar pa jih ravno zato dela posebne.

Naj vas navdihneta tudi ostala dva nova zimska trenda vJYSK-u: RESET BASIC IN INFUSION.

Izvedite več

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Polepšajte svoj dom s pohištvom iz ratana

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Vodič: kako izbrati pravo preprogo

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

Izberite ustrezno opremo za enosobno stanovanje in garsonjero

10 načinov za osvetlitev prostora

10 načinov za osvetlitev prostora